Trendyol da kayıtlı kartımı nasıl silerim?

İçindekiler:

  1. Trendyol da kayıtlı kartımı nasıl silerim?
  2. Trendyol sipariş geçmişi silme nasıl yapılır?
  3. Trendyol Kullanıcı bilgilerimi nasıl değiştirebilirim?
  4. Trendyol siparişi iptal edince para geri gelir mi?
  5. Urun iptalinde para kac gunde yatar?
  6. Kredi kartıyla yapilan Alisverisin iadesi nasil olur?

Trendyol da kayıtlı kartımı nasıl silerim?

Trendyol kayıtlı kredi kartı silme Açılan ekranda sol kısımda KAYITLI KREDİ KARTLARIM seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada daha önce kayıt edilmesine izin verdiğiniz kartları göreceksiniz. Silmek istediğiniz kartları seçin. Açılan sayfada daha önce kayıt edilmesine izin verdiğiniz kartları göreceksiniz.

Trendyol sipariş geçmişi silme nasıl yapılır?

Araçlar menüsünü tıklayın. Menüyü göremiyorsanız menülerin gösterilmesi için klavyenizde Alt düğmesine basın. 2. Tarama Geçmişini Sil seçeneğini belirtin.

Trendyol Kullanıcı bilgilerimi nasıl değiştirebilirim?

Trendyol'a üye olurken hiç bir ücret talep edilmemektedir....Trendyol'da e-postanızı değiştirmek için şu yolu izlemelisiniz;

  1. Trendyol mobil uygulamasına girin.
  2. Ardından ekranda yer alan sağ al köşedeki ' Hesabım' sekmesine tıklayın.
  3. Açılan sayfada hesap bilgilerimi seçin.
  4. E posta adresini ekle kısmına yeni e-postanızı yazın.

Trendyol siparişi iptal edince para geri gelir mi?

o Ürün iade şartlarına uygunsa 2-10 gün içerisinde iade süreci tamamlanır. o Ürün iade şartlarına uygun değilse adresinize geri gönderilir. Ayrıca iptal veya iadeniz tamamlanınca üyelik e-mailinize bir bilgilendirme mesajı gönderilir. Bu mesajı aldıysanız bankanıza trendyol tarafından ücret iadesi yapılmış demektir.

Urun iptalinde para kac gunde yatar?

Alıcı, siparişin iptalini, ürünün benzeri ile değiştirilmesini veya engel ortadan kalkana dek teslimatın ertelenmesini talep edebilir. Alıcı siparişi iptal ederse; ödemeyi nakit ile yapmış ise iptalinden itibaren 14 gün içinde kendisine nakden bu ücret ödenir.

Kredi kartıyla yapilan Alisverisin iadesi nasil olur?

Taksitli Kredi Kartı Alışverişlerinde İade Nasıl Olur? Taksitle yapılan alışverişlerde, para iadesi de taksitli olarak hesaba yansıtılır. Örneğin, 3 taksitle 300 TL tutarında bir alışveriş yapıldıysa iadenin tamamlanmasının ardından bu para, 3 ay boyunca 100 TL olarak karta iade edilir.