Kim milyoner olmak ister hangi numaradan arıyor?

İçindekiler:

  1. Kim milyoner olmak ister hangi numaradan arıyor?
  2. Kim Milyoner ister iletişim?
  3. 02123909000 kime ait?
  4. Kim Milyoner Olmak Ister'in Whatsapp numarası?
  5. Kim Milyoner başvuru WhatsApp?
  6. Kim Milyoner uzman Arda Kimdir?

Kim milyoner olmak ister hangi numaradan arıyor?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ÇAĞRI MERKEZİ Kim Milyoner Olmak İster programı ile Whatsapp üzerinden 43 numarasını kullanarak iletişim sağlayabilirsiniz.

Kim Milyoner ister iletişim?

Yarışmanın şikayet hattı bulunmamakla birlikte yarışma ile ilgili görüş, talep ve önerileriniz için Kim Milyoner Olmak İster çağrı merkezi telefon numarası ile Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması çağrı merkezi telefon numarası ise 43 olarak belirtiliyor.

02123909000 kime ait?

Sahibi Kim? 0(212) 390 9000 ( sıfır ikiyüz on iki - üçyüz doksan -doksan -sıfır sıfır ) telefon numarası Türk Telekom sabit hat operatörüne kayıtlı bir telefon numarası olarak gözükmektedir. 212 ile başlayan /b> telefon numarası sizi İstanbul - Avrupa ilinden arayabilir.

Kim Milyoner Olmak Ister'in Whatsapp numarası?

Whatsapp Üzerinden yapılan başvuruların öncelikli oldugunu ve kısa süre içerisinde yarışmaya katılabileceğiniz biliyor musunuz. KIM MILYONER OLMAK ISTER WHATSAPP BASVURUSU NASIL YAPILIR ? -Numaralı kayıt başvuru telefonunu rehberinize ekleyin.

Kim Milyoner başvuru WhatsApp?

Kim Milyoner Olmak İster WhatsApp numarası 43'tür. Yarışmaya ATV üzerinden başvuru formu doldurarak başvuru yapılabildiği gibi 43 numarası üzerinden başvuru yapmak da mümkün.

Kim Milyoner uzman Arda Kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında corona virüsü nedeniyle değişikliğe gidildi. Seyircisiz yayınlanan yarışmada 'Seyirci jokeri' yerine 'Uzman jokeri' sistemi devreye alındı ve uzman olarak daha önce 1 Milyon TL'lik ödülü kazanan Arda Ayten seçildi.