Son altın golü kim attı?

İçindekiler:

  1. Son altın golü kim attı?
  2. Uzatmaya giden final maçlarında hangisi uygulanır?
  3. Uzatmalarda atılan gol sayılır mı?
  4. Basketbol maçlarında uzatmalar sayılıyor mu?
  5. Bilyoner en fazla kaç maç oynanır?
  6. Sportoto en fazla ne kadarlık oynanır?

Son altın golü kim attı?

Dolayısıyla İlhan Mansız'ın Senegal karşısında kaydettiği gol, Dünya Kupası tarihinde atılan son altın gol olarak kayıtlara geçti.

Uzatmaya giden final maçlarında hangisi uygulanır?

Halen bazı turnuva finallerinde yürürlükte olan “Altın Gol” uygulaması, tarafların normal süre olan 90 dakikada birbirlerine üstünlük sağlayamaması halinde, uzatmada ilk golü atan takımın galip sayılmasına yolaçıyor.

Uzatmalarda atılan gol sayılır mı?

İDDAA'DA UZATMALARDA ATILAN GOL SAYILIR MI? İddaa'da sadece 90 dakika skorları geçerlidir. Bu yüzden uzatmalarda atılan goller skora dâhidir. Ancak canlı iddia oyunlarında bu kurallar farklılık göstermektedir.

Basketbol maçlarında uzatmalar sayılıyor mu?

Örneğin normal süresi 80-80 biten bir basketbol maçına 160,5 üst seçeneği için oynamışsanız ve maçın uzatma süresi 90-89 biterse oynadığınız oyun tutmuş sayılıyor. Ancak aynı maça 160,5 alt oynamışsanız ve uzatma süresi 90-89 sonuçlanmış ise oynadığınız oyun tutmamış sayılıyor.

Bilyoner en fazla kaç maç oynanır?

Bilyoner.com'da futbol oyunu için en fazla 30 maç, Basketbol da ise en fazla 15 maç tahmininde bulunabilirsiniz. Futbol, basketbol, voleybol, motor oyunları, bilardo, teniz ve hentbol oyunlarına bahis yapabilirsiniz. Bilyoner.com'da Sistem – Sistem iddaa'da kupon tutturma ihtimalini arttıran bir özelliktir.

Sportoto en fazla ne kadarlık oynanır?

Spor Toto oyununda en fazla kaç kolon oynayabilirim? Bir kuponda en fazla 2500 kolon oynanabilir.