Boya Renk sistemi ne demek?

İçindekiler:

  1. Boya Renk sistemi ne demek?
  2. Düzey ne demek bulmaca?
  3. Eski dilde göz ne demek?
  4. Bulmacada göz ne demek?
  5. Eski dilde Demir nedir?
  6. Dide ne anlama gelir?
  7. Dide ne demek TDK?
  8. Dide Berah ne demek?

Boya Renk sistemi ne demek?

Verilmiş Cevaplar. Cevap : Bulmacada 'Boya Renk Sistemi' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Boya Renk Sistemi' sorusunun yanıtı 3 harflidir ve cevaba ise RAL yazabilirsiniz.

Düzey ne demek bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Düzey' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Düzey' sorusunun yanıtı 6 harflidir ve cevaba ise SEVİYE yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 5 harfli ise cevaba Düzey yazabilirsiniz.

Eski dilde göz ne demek?

Cevap = Bulmacada Eski dilde göz nedir sorusuna verilecek cevap olarak AYN - DİDE - BASAR yazabilirsiniz.

Bulmacada göz ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Göz nedir sorusuna verilecek cevap olarak AYN - DİDE - BASAR - GAGAL - CAV - DİDA yazabilirsiniz.

Eski dilde Demir nedir?

Bulmacada eski dilde demir nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz. Çengel ve kare bulmacada sorulan eski dilde demir sorusunun yanıtı 4 harflidir cevaba AHEN yazabilirsiniz.

Dide ne anlama gelir?

DİDE Nedir Anlami DİDE: f. Göz, ayn, çeşm. * Görmek. ... * Göz bebeği.

Dide ne demek TDK?

a. (di:de) esk. Göz. Dede.

Dide Berah ne demek?

Kelime Köken on Twitter: "Dîde-be-rah: Yol gözleyen, gözü yolda anlamında kullanılmaktadır. Farsça rah "yol" sözcüğüyle oluşturulmuştur."