Eğitimhaneye nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Eğitimhaneye nasıl giriş yapılır?
  2. EBA portal ne demek?
  3. EBA nedir nasıl kullanılır?
  4. Sinüzoid nedir tıp?
  5. ISG uygulamaları nelerdir?

Eğitimhaneye nasıl giriş yapılır?

Öncelikle kullandığınız tarayıcıdan www.egitimhane.com adresini tıklayın. Açılan ekranın sağ üst köşesinde yer alan Üye Ol butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan Üyelik Sözleşmesini okuyup onaylayın. Bu noktadan sonra sitenin ve sistemin sizden istediği bigileri girmek durumundasınız.

EBA portal ne demek?

En kısası portal, e-içerik demektir. Peki EBA Portal nedir: MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından anlaşma yaparak sisteme entegre ettiği özel sektör ve kamu eğitim e-içeriklerinin olduğu alandır. ... Branşınıza göre uygun gördüklerinize tıklayarak portali açabilirsiniz.

EBA nedir nasıl kullanılır?

EBA Giriş” ekranından MEBBİS ya da e-Devlet bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Yurt dışında görev yapan bir öğretmenseniz, MEBBİS kaydınız varsa MEBBİS bilgilerinizle ya da e-Devlet bilgilerinizle EBA'ya giriş yapabilirsiniz.

Sinüzoid nedir tıp?

Sinüzoidler düzensiz, fenestralı (boşluklu) şekilde düzenlenmiş bir endotelial hücre dizilimi gösterirler. Bu endotelial hücrelerin bazal membranı yoktur ve lenfi portal trakt lenfatiklerine drene eden Disse aralığı aracılığıyla hepatositlerden ayrılırlar.

ISG uygulamaları nelerdir?

İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları, iş ortamında sağlıklı ve güvenli çalışma koşullarını oluşturarak; iş kazalarını önlemeyi ve meslek hastalıklarını en alt düzeye indirmeyi, böylece maddi ve manevi kayıpları engelleyerek verimliliği artırmayı amaçlar.