Elraen kaç yıldır yayın yapıyor?

İçindekiler:

  1. Elraen kaç yıldır yayın yapıyor?
  2. Elraenn neden ban yedi?
  3. Tuğkan Gönültaş hangi burç?
  4. Elraen banlandı mı?
  5. NemesisTV kaç yaşında?
  6. Eightborn nedir?
  7. Eightborn kime ait?
  8. Force CK nedir Fivem?
  9. Force RP ne demek?
  10. Pursuit durumu nedir?
  11. Paralel Takip nedir?
  12. Kod 99 nedir FiveM?
  13. Polis Kod 999 nedir?
  14. Rol Paslamak nedir GTA 5?
  15. CDM nedir rp?

Elraen kaç yıldır yayın yapıyor?

Daha sonrasında ise “Elraenn” isimli Twitch kanalında yayınlar yapmaya başlamış ve kendine has bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmıştır. 1999 yılından beri oyun oynadığını belirten Tuğkan Gönültaş'ın yayın yaptığı odada, akvaryumlar ve birçok egzotik hayvanın bulunduğu kafesler vardır.

Elraenn neden ban yedi?

Ünlü Twitch yayıncısı Tuğkan Gönültaş, Twitch 'teki adıyla Elraen, babasıyla beraber Twitch 'te yayın yaparken ban yedi. Elraen babasıyla beraber ilk defa sünnet videosunu izlerken elinden geldiği kadar Twitch topluluk kurallarına uymaya çalıştı fakat gözden kaçırdığı çok küçük bir hatası yüzünden Twitch 'ten ban yedi!

Tuğkan Gönültaş hangi burç?

Açtığı bir yayında sorulara cevap veren fenomen isim Oğlak burcu olduğunu dile getirmiştir.

Elraen banlandı mı?

Twitch Türkiye'deki ünlü yayıncılardan Tuğkan “Elraen” Gönültaş babasıyla beraber yayın yaptığı sırada Twitch'ten ban yedi! Banın süresi ise belli değil. Elraen babasıyla yayında sünnet videosunu izledi. Kendisinin her şeye dikkat etmesine rağmen belki de bir saniyelik bir hatası yüzünden süresiz banlandı.

NemesisTV kaç yaşında?

NemesisTV asıl adıyla Fulya Eren, yaşını ne kadar saklamaya çalışsa da 11 Mayıs 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 35 yaşında olmaktadır.

Eightborn nedir?

EightbornV, ünlü Twitch yayıncısı Tuğkan “Elraen” Gönültaş tarafından 29 Temmuz 2019 tarihinde açılmış ve hala faal vaziyette olan, Grand Theft Auto V oyunun çoklu oyunculu oynayabilme imkanı sunan FiveM istemcisi üzerinde ses tabanlı bir rol yapma sunucusudur.

Eightborn kime ait?

Tuğkan Gönültaş - Founder - Eightborn | LinkedIn.

Force CK nedir Fivem?

CK; İngilizce Character Kill'in baş harflerinden alınmıştır. Türkçesi "Karakter Ölümü" dür. ... Karakter Ölümlerinde en önemli şey öldürecek kişinin sebebi, öldürülecek kişinin hatası ve öldürme yolu önemlidir. Kısacası yoldan geçen bir vatandaşı sokak ortasında silahla vurup öldürmeye kalkamazsınız.

Force RP ne demek?

Örneğin, birisi size silah tutuyorsa ona yumruk atamazsınız. Force RP: Karakterin başkaları tarafından zorla role sokulmasıdır.

Pursuit durumu nedir?

i. kovalama, takip, arama, peşinden koşma; meşguliyet, iş; elde etmeye uğraşma.

Paralel Takip nedir?

Paralel takip sistemi olarak da adlandırılan ve bir diğer ismi ile paralel izleme olarak da bilinen yeni sistem Google AdWords reklamlarını arka planda izleyebilmenizi sağlar. ... Bu tür sıkıntıların farkında olan Google, reklam ağını aktif bir şekilde kullanmak isteyen kullanıcılara yeni bir çözüm üretmeyi hedefliyordu.

Kod 99 nedir FiveM?

Kod 98 - Kaçırıldım. Kod 99 - Acil Durum Tüm Birimler İntikal. Kod 31 - Kitle Şoku. Kod 32 - Şahısa Ateş İzni.

Polis Kod 999 nedir?

Ve bu zor görevi başarabilmenin tek yolu, bir polisin öldüğünü bildiren "Kod 999" çağrısında bulunmalarıdır, böylece şehrin tarihinin en büyük soygununa imza atabileceklerdir. Ancak planlar istendiği gibi gitmeyince olaylar kontrolden çıkar.

Rol Paslamak nedir GTA 5?

Rol paslamak nedir ? ... Örneğin adminlerin kendi sunucularında oynayan adamların yanına kedi köpek tipiyle gidip o tipe uygun 10-15 dakika rol yaptıklarında, o an orada olan adamlara rol paslamış oluyorlar. Yani kısaca rol paslamak o sunucuda oynayan diğer insanların da eğlenmesini sağlamaktır.

CDM nedir rp?

CDM: Açılımı Car DeatMatch'tir. Sebepsiz yere bir oyuncuyu arabayla ezerek öldürmek anlamına gelir. NLR: Açılımı New Life Rule'dur. Oyun içerisinde rol gereği veyahut bir kaza sonucu öldüğünüzde ölmeden önceki yaşamınızın unutulması anlamına gelir.