N11 mağaza siparişi iptal edersem para ne zaman iade edilir?

İçindekiler:

  1. N11 mağaza siparişi iptal edersem para ne zaman iade edilir?
  2. N 11 den nasil ürün iade edebilirim?
  3. Çiçek Sepeti Ürün iade nasıl yapılır?
  4. Müşteri aldığı ürünü iade edebilir mi?
  5. Bimde geri iade var mı?
  6. Televizyon iade edilebilir mi?
  7. Beyaz Eşya kaç günde iade edilir?
  8. MediaMarkt ürün iadesi nasıl yapılır?
  9. Nereye şikayet edebilirim?
  10. Internetten yapılan alışveriş nereye şikayet edilir?

N11 mağaza siparişi iptal edersem para ne zaman iade edilir?

Hesabım > Mevcut Sipariş sayfasından İptal Talep Et butonuna basıp talebinizi mağazaya iletin. Mağaza ürünü kargoya vermediyse iptal talebini onaylar. Eğer ürünü kargoladıysa iptal talebini reddedebilir. İptal talebiniz onaylandıktan sonra ortalama 3 gün içinde para iadesi yapılır.

N 11 den nasil ürün iade edebilirim?

İade sürecini başlatabilmek için;

  1. Üye hesabınızla alışveriş yaptıysanız Hesabım menüsündeki Siparişlerim sayfasından İade Et butonuna basarak gerekli bilgileri girin.
  2. Misafir kullanıcıysanız alışverişten sonra size gönderilen e-postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna basarak talepte bulunabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Ürün iade nasıl yapılır?

Sayfanın yanında bulunan butonu açarak Sipariş iptal seçeneğine tıklayın. Eğer ürün kargoya verildiyse açmadan geri gönderin. Çiçek Sepeti, ürünü inceleyerek 1- 3 iş günü içinde iade işlemini onaylayacaktır.

Müşteri aldığı ürünü iade edebilir mi?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Bimde geri iade var mı?

Bim ürün iadesi normalde 15 gündür. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için aldığınız ürünün ambalajına hasar vermeden açmanızda fayda vardır. Ayıplı ürünlerde ambalaj şartı aranmaz fakat iadelerde ambalaj kolaylık sağlar. Sebze meyve gibi gıda ürünlerini aynı gün iade edebilirsiniz.

Televizyon iade edilebilir mi?

İnternetten alınan ya da kataloglardan sipariş verilen veya kapıda aldığınız ürünlerde, kanunen iki ila dört hafta içinde iade hakkınız mevcut. Ama bu mağazalardan aldığınız ürünler için geçerli değil. Ancak üründe bir sorun ya da bozukluk varsa ve o zaman iade ve onarım hakkınız doğabiliyor.

Beyaz Eşya kaç günde iade edilir?

İADE KOŞULLARI: SATICI, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren en geç 7 günlük süre içerisinde toplam bedeli ve ALICI'yı borç altına sokan belgeleri ALICI' ya iade etmek ve 20 günlük süre içerisinde malı iade almakla yükümlüdür.

MediaMarkt ürün iadesi nasıl yapılır?

İade talebi MediaMarkt'a ulaştıktan sonra gerekli bilgilendirmeler e-posta yoluyla yapılıyor. Teslim edeceğiniz ürünler beyaz eşya veya televizyon gibi taşınamaz ürünler ise 0850 222 1 500 MediaMarkt çağrı merkezini arayarak randevu almanız gerekiyor.

Nereye şikayet edebilirim?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın verdiği bilgiye göre; bakanlık bünyesinde 5 yıldır hizmet veren 'ALO 175 Tüketici Danışma Hattı' 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veriyor. Tüketiciler bu hattı arayarak aldığı ürün veya hizmetten, şikayetlerini iletip gerekli yönlendirme hizmeti alıyor.

Internetten yapılan alışveriş nereye şikayet edilir?

İnternetten alışverişte tüketici şikayetlerini nereye bildirebilirim? Yaşadığınız problem ile ilgili olarak; https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.