Ambisome nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ambisome nasıl kullanılır?
  2. Combivent nedir ne için kullanılır?
  3. Pralas nedir?
  4. Ambisome ışıktan bozulur mu?
  5. Amfoterisin B ne için kullanılır?
  6. Mopem nedir?

Ambisome nasıl kullanılır?

AMBISOME tek dozluk, korumasız, steril, dondurulmuş-kurutulmuş sarı bir toz olup, enjeksiyon için suda çözülür ve toplardamar içine infüzyon yapmadan önce dekstroz ile seyreltilir. Mikrobiyolojik açıdan, ürün çözülüp seyreltildiğinde hemen kullanılmalıdır.

Combivent nedir ne için kullanılır?

KOAH, nefes darlığına ve öksürüğe sebep olan, uzun dönemli bir akciğer hastalığıdır. KOAH terimi, kronik bronşit ve amfizem hastalıklarıyla ilişkili bir tablo anlamında kullanılmaktadır. COMBIVENT® solunum yoluyla uygulandığında, bölgesel olarak akciğerler üzerinde seçici bir etki gösterir.

Pralas nedir?

PRALAS birden fazla bronkodilatöre gerek duyulan hastalarda, obstrüktif havayolu hastalıklarına eşlik eden geri dönüşümlü bronkospazmın tedavisinde endikedir. yeterlidir. Şiddetli durumlarda eğer atak 1 adet tek dozluk flakon ile giderilemiyorsa, iki adet tek dozluk flakona ihtiyaç duyulabilir.

Ambisome ışıktan bozulur mu?

Uygulama sırasında ışıktan koruma gerekmez. İnfüzyon için hazırlanmış olan ilaç çözeltisi karanlıkta ve oda sıcaklığında 24 saat veya buzdolabında(2°C-8°C arasında) 1 hafta süreyle saklanabilir.

Amfoterisin B ne için kullanılır?

Amphotericin B (AmB) is the first effective antifungal drug for systemic fungal infections and has been used as the "gold standart" drug since 1960. AmB is a lyphophilic molecule.

Mopem nedir?

MOPEM nedir ve ne için kullanılır? MOPEM karbapenem antibiyotik grubundan olan meropenem etkin maddesini içerir. Bu antibiyotikler, enfeksiyonlara neden olan bakterileri öldürerek etki gösterirler. MOPEM'in ambalajı, 1 kutuda 1 adet flakon şeklindedir.