Istanbul marmara adası nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul marmara adası nasıl gidilir?
  2. Istanbul Avşa kaç para?
  3. Yenikapı Avşa ne kadar?
  4. Avşa'ya feribot nereden kalkıyor?
  5. Avşa'ya nasıl giderim?
  6. Avşa adası nasıl gidilir istanbuldan?
  7. Istanbuldan Avşa'ya arabayla nasil gidilir?
  8. Tekirdağ Avşa kaç saat sürüyor?
  9. Tekirdağ Avşa kaç TL?
  10. Şarköy Avşa kaç saat?
  11. Çorlu Avşa arası kaç saat?
  12. Marmara Adası Avşa Adası arası kaç dakika?
  13. Balıkesir Merkez Avşa adası kaç saat?
  14. Marmara Adası Avşa arası ne kadar?
  15. Istanbul Avşa arası kaç saat sürer?
  16. Avşa Adası arabayla kaç saat?
  17. Avşa kaç saatlik yol?

Istanbul marmara adası nasıl gidilir?

Marmara Adası'na gidiş için genellikle İstanbul tercih edilmektedir. Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile ulaşabilirsiniz.

Istanbul Avşa kaç para?

Avşa Adası Bilet Fiyatları 2021 yaz sezonunda Erdek'ten Avşa'ya indirimli 12 TL, Tekirdağ'dan 50 TL, İstanbul'dan Yenikapı Bostancı Avcılar Avşa Adası bilet fiyatları İDO ile 80 TL bilet fiyatı ödeyerek gidebilirsiniz.

Yenikapı Avşa ne kadar?

Yenikapı - Avsa Adası İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin100 TL200 TL
Çocuk90 TL180 TL
Bebek (0-2)0 TL0 TL

Avşa'ya feribot nereden kalkıyor?

Kalkış limanı, Tekirdağ Akport Gümrüklü Limanı'dır (Süleymanpaşa eski cezaevi karşısı). İstanbul'dan Avşa Adasına gitmek için; İstanbul, Bostancı ve Yenikapı'dan her gün 09.

Avşa'ya nasıl giderim?

Avşa Adası ulaşım seçenekleri ve Avşa Adası'na nasıl gidilir cevabı İstanbul, Tekirdağ ve Erdek'ten feribot ve deniz otobüsleridir. Avşa Adası'na Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir dahil yakın illerden geleceksiniz Erdek iskelesinden Gestaş, Adalar 1 yada Marmara Roro arabalı gemilerini kullanmalısınız.

Avşa adası nasıl gidilir istanbuldan?

Avşa Adası'na bir çok şekilde ulaşmak mümkündür. İstanbul'a deniz otobüsüyle 2 saat 45 dakika uzaklıktadır. Erdek'ten ise gemiyle yaklaşık 2 saatte ulaşılmaktadır. Yaz sezonunda İstanbul'dan hergün deniz otobüsü seferleri yapılmakta olup, haftasonları ek seferler de konulmaktadır.

Istanbuldan Avşa'ya arabayla nasil gidilir?

Avşa Adası'na Arabayla Nasıl Gidilir? Avşa Adası'na İstanbul'dan kendi arabanız ile gitmek istiyorsanız Tekirdağ üzerinden kalkan feribot seferlerini kullanmalısınız. Eğer Çanakkale-Bursa-Balıkesir-Bandırma istikametinden gelecek iseniz Erdek'ten kalkan Gestaş Deniz Otobüslerini tercih edebilirsiniz.

Tekirdağ Avşa kaç saat sürüyor?

Tekirdağ Avşa Feribot kaç saat? Tekirdağ'dan Avşa'ya feribot ile 3,5 saatte ulaşabilirsiniz.

Tekirdağ Avşa kaç TL?

Genel itibariyle yolcu başı ücret 30 TL, araç geçiş ücreti 100 TL'dir. Araç geçiş ücretine şoförün bilet ücreti dahildir. Ayrıca 10 yaş üstü çocuklar da bilete tabidir. Minibüs ile Avşa'ya geçmek isteyenler için fiyat şoför dahil olmak üzere 120 TL olarak belirlenmiştir.

Şarköy Avşa kaç saat?

Tekirdağ - Avşa ve Şarköy - Avşa seferi yapan büyük motorlar iki saatte adaya varırlar.

Çorlu Avşa arası kaç saat?

Tekirdağ avşa adası Çorlu arası mesafe : 64 kilometre. Tekirdağ avşa adası Çorlu arası süre : 1 Saat 18 dakika.

Marmara Adası Avşa Adası arası kaç dakika?

Marmara Adası Avşa Marmara Balıkesir arası mesafe : 42 kilometre. Marmara Adası Avşa Marmara Balıkesir arası süre : 1 Saat 47 dakika.

Balıkesir Merkez Avşa adası kaç saat?

Balıkesir/ Avşa Adası Balıkesir/ Merkez arası mesafe, Balıkesir/ Avşa Adası Balıkesir/ Merkez yol haritası, Balıkesir/ Avşa Adası Balıkesir/ Merkez kaç saat kaç km. balıkesir/ avşa adası balıkesir/ MERKEZ arası mesafe : 154 kilometre. balıkesir/ avşa adası balıkesir/ MERKEZ arası süre : 3 Saat 26 dakika.

Marmara Adası Avşa arası ne kadar?

Ekonomik tatil imkanı sunan 20 km uzunluğundaki ada, temiz plajları ve doğa güzellikleriyle tatilcilerin son yıllarda tercih ettikleri yerler arasında geliyor. İstanbul'dan ulaşımın son derece kolay olduğu adaya, İDO ile yaklaşık 3 saat gibi bir sürede ulaşılıyor.

Istanbul Avşa arası kaç saat sürer?

Avşa Adası'na bir çok şekilde ulaşmak mümkündür. İstanbul'a deniz otobüsüyle 2 saat 45 dakika uzaklıktadır. Erdek'ten ise gemiyle yaklaşık 2 saatte ulaşılmaktadır. Yaz sezonunda İstanbul'dan hergün deniz otobüsü seferleri yapılmakta olup, haftasonları ek seferler de konulmaktadır.

Avşa Adası arabayla kaç saat?

Arabi İle Tekirdağ Üzerinden Özel araçla Avşa Adası'na gitmenin bir diğer yöntemi ise Tekirdağ güzergahını tercih etmektir. Bunun için öncelikle Tekirdağ şehrine varılır. Buradaki Akpor limanında yer alan arabalı vapurlar tercih edilmelidir. Bu limandan Avşa'ya varmak yaklaşık 3 saat sürer.

Avşa kaç saatlik yol?

Erdek ilçesinden hareket eden Gestaş Arabalı feribotu ile erdek avşa adası arası yolculuk toplam 2 veya 3 saat arası sürmektedir. Hergün avşa adasına iki sefer düzenleyen gestaş gemisi ile saat 11:00 gemisine binerseniz Balıklı durağı ile direk hareket ederek 2 saaatte avşa adasına ulaşabilirsiniz.