Sultanahmete metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sultanahmete metro ile nasıl gidilir?
  2. Ayasofya'ya Marmaray nasıl gidilir?
  3. Marmaray ile Topkapı'ya nasıl gidilir?
  4. Kadıköy Ayasofya'ya nasıl gidilir?
  5. Ayasofya nasıl gidilir metrobüs?
  6. Ayasofya her gün açık mı?
  7. Ankara Ayasofya kac km?
  8. Izmit Ayasofya kaç km?
  9. Bağcılardan ayasofyaya nasıl gidilir?
  10. Anadolu yakasından bağcılara nasıl gidilir?
  11. Kartaldan ayasofyaya nasıl gidilir?

Sultanahmete metro ile nasıl gidilir?

- M1A metrosuna Yenikapı yönünde binilir. 17 durak sonra Ayrılık Çeşmesi durağında inilir ve Marmaray'a binilir. Marmaray ile yaklaşık 15 dakika içinde Sirkeci İstasyonu'na gidilir. Sirkeci'den yürüyerek ya da tramvayla Sultanahmet'e gidilebilir. Bu güzergahı kullanarak Sultanahmet'e gitmek yaklaşık 1 saat sürer.

Ayasofya'ya Marmaray nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Ayasofya'ya gitmek için Marmaray'ı kullanabilirsiniz. Ayasofya'ya ulaşabilmek için Marmaray'dan Sirkeci durağında inmeniz gerekiyor. Normal şartlarda Marmaray'dan indikten sonra tramvaya aktarma yapıp iki durak sonra Ayasofya'da olmanız mümkün.

Marmaray ile Topkapı'ya nasıl gidilir?

Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Üsküdar'da ininiz. Buradan Marmaray'a aktarma yaparak Sirkeci durağında indikten sonra tren istasyonunun karşısında bulunan Bağcılar yönüne giden Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Sultanahmet durağında indiğinizde Topkapı Sarayı'na ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Ayasofya'ya nasıl gidilir?

Kadıköy'den Ayasofya'ya gitmek isteyenler vapuru tercih edebilir. Vapurla Sirkeci'ye indikten sonra ise tramvay hattını tercih edebilirsiniz. Ancak 24 Temmuz'da Sultanahmet tramvay durağı kapalı olacak. Bu sebeple Ayasofya'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Ayasofya nasıl gidilir metrobüs?

Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar ,Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız Metrobüs ile Cevizlibağ durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapınız. Tramvay ile Sultanahmet durağında indiğinizde Ayasofya Ayasofya Camii'ne ulaşabilrsiniz.

Ayasofya her gün açık mı?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cuma namazı ile ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin 24 saat açık olacağını duyurdu. #AyasofyaKebirCamiiSerifi'nin bu günden itibaren 24 saat ibadete açık olması talimatını verdi. #AyasofyaCamii artık 24 saat daima açık olacak.

Ankara Ayasofya kac km?

Ankara Ayasofya arası mesafe, Ankara Ayasofya yol haritası, Ankara Ayasofya kaç saat kaç km. Ankara Ayasofya arası mesafe : 450 kilometre.

Izmit Ayasofya kaç km?

Kocaeli Ocaeli ayasofya arası mesafe : 140 kilometre.

Bağcılardan ayasofyaya nasıl gidilir?

Ayasofya'nın tam önünden geçen Bağcılar – Kabataş Tramvay hattına binerek Sultanahmet Meydanında inerek 1 dakikada Ayasofya'ya varılabilir.

Anadolu yakasından bağcılara nasıl gidilir?

Anadolu yakasından Bağcılar'a gitmek isterseniz; Marmaray, metrobüs ve vapur ile aktarmalı ulaşım seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Marmaray ile gitmek isterseniz; Yenikapı ya da Kazlıçeşme duraklarında inmeniz gerekmektedir.

Kartaldan ayasofyaya nasıl gidilir?

| Kartal, Pendik, Maltepe tarafından gelenler öncelikle Kadıköy Tavşantepe metrosuyla Ayrılıkçeşme istasyanona gitmeli. Ardından Marmaray'a aktarma yapmalısınız. Marmaray'dan ise Sirkeci durağında inmeniz gerekiyor. Normal şartlarda Sirkeci'den tramvaya binebilirsiniz.