Telif davası ne demek?

İçindekiler:

  1. Telif davası ne demek?
  2. YouTube ne kadar param var?
  3. Standart YouTube lisansı ne demek?
  4. YouTube Müzik Paylaşmak Yasak mı?
  5. CC BY ne demek?

Telif davası ne demek?

Telif Hakkının Özellikleri ve Koruma Süresi. Telif hakkı, bir ürünün kullanılması ve yayılması ile ilgili hakların, yasalarla belirli kişilere verilmesini ifade eder. ... Telif hakları, ülkemizde fikri haklara ilişkin en temel kanun olan Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile korunmaktadır.

YouTube ne kadar param var?

Kesinleşmiş YouTube kazançlarını, AdSense hesabınızda bulabilirsiniz.

  1. AdSense hesabınızda oturum açın.
  2. Sol kısımdan Ayarlar. Ödemeler'i seçin.
  3. Açılan sayfada, seçilen dönemde elde ettiğiniz toplam kazançları ve son işlemlerinizi görürsünüz.

Standart YouTube lisansı ne demek?

Standart YouTube lisansı, kullanıcıların siteye video göndermeleri için otomatik bir izindir. Video klipleri kontrol etmeyi ve korsanların telif haklarından filtrelenmesini mümkün kılan standart bir lisanstır.

YouTube Müzik Paylaşmak Yasak mı?

Videonuzda müzik kullanıyorsanız telif hakkıyla korunan bir içeriği kullandığınıza dair Content ID hak talebi alabilirsiniz. Politikalar şu anlamlara gelir: Para kazanma: Telif hakkı sahibi bu müzikten para kazanmayı tercih etmiştir. ... Bu müziği kullanırsanız videonuz, müziğin YouTube'da engellendiği yerlerde izlenemez.

CC BY ne demek?

Creative Commons (CC), sağladığı özgür yasal araçlar ile yaratıcılığın ve bilginin paylaşımına, tekrar kullanımına olanak veren kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Bu amaçla bir açık lisanslar topluluğu sunar. Bu lisanslar herkesin kullanımına açık ve ücretsizdir.