Discordda sunucu nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Discordda sunucu nasıl açılır?
  2. Discord botları ne işe yarar?
  3. Discord Dyno bot ne işe yarar?
  4. Discord ne olduğu bilinmeyen bot?
  5. Via bot ne işe yarar?
  6. Octave bot ne işe yarar?
  7. WordBot nedir?
  8. OWO ne işe yarar?
  9. Giveawaybot nasıl kullanılır?
  10. Dyno bot ne işe yarar?
  11. Octave Bot nedir?
  12. Groovy bot nasıl eklenir?
  13. Octave programı nedir?
  14. Discord Rythm bot nasıl eklenir?

Discordda sunucu nasıl açılır?

Discord'a girdiğimizde sol kısımda bulunan sunucular listesinin en alt kısmında + işaretinden sunucu oluştur diyoruz. Ardından açılan pencerede sunucu adını, bölgesini ve sunucu resmini giriyoruz. Sunucu bölgesini seçerken eğer Türkiye'de yaşıyorsanız size en iyi sonucu Rusya ve Merkez Avrupa bölgeleri veriyor.

Discord botları ne işe yarar?

Her ne kadar Discord botları en çok sunucularda müzik çalmak için kullanılsa da bunun dışında da fonksiyonları bulunan birçok bot mevcut. Örneğin bir bot sayesinde sunucuda Pokemon avı yapabilirsiniz veya başka bir bot sayesinde sunucudaki insanlara seviye ve XP sistemi getirebilirsiniz.

Discord Dyno bot ne işe yarar?

Dyno Bot Özel Komutlara Genel Bakış Özel komutlar birimi ihtiyacınıza uygun Dyno bot komutlarını kendi kendinize oluşturmanızı sağlayan özel bir sistemdir. İleri düzey uygulamalarında görebileceğimiz bazı uç noktalarda ise özel komutlarınızın, Dyno Bot'un varsayılan komutlarını dahi çalıştırabilirsiniz.

Discord ne olduğu bilinmeyen bot?

Ne Olduğu Bilinmeyen Bot gelişmiş bir discord botudur. Bot sürekli güncelleniyor ve yeni komutlar ekleniyor. Botun yapılma amacı insanları eğelendirmektir. Eğelencenin yanı sıra moderasyon komutlarıda mevcut.Her türden eğlenebileceğiniz komutulara sahip bir bot'tur.

Via bot ne işe yarar?

Via Bot'u daha hızlı yapabilmek için kendi özel sistemlerimizi yaptık ve Botu yormadan daha hızlı tutabiliyoruz. Ayrıca Botumuz son derece hızlı bir makineye bağlıdır. Bot'u kodlarken hızlı yapabilmek için her türlü yolu denedik. Bu sayede Via bot çok hızlı!

Octave bot ne işe yarar?

Octave. Kanalınız üzerindeki kullanıcılara şarkı dinletisi sunabilmek için geliştirilen Octave, Youtube ve Soundcloud üzerinden istediğiniz listeyi, parçaları, kategorileri arkaplanda kesintisiz ve temiz bir biçimde çalabilir. İsterseniz moderatörleriniz de şarkı parçaları üzerinde düzenleme yapabilecektir.

WordBot nedir?

WordBot bir chat tabanlı kelime oyunudur. Oyundaki ana kural, önceki kelimenin son harfiyle başlayan geçerli bir kelime yazmaktır.

OWO ne işe yarar?

OwO botu için oy verirsiniz karşılığında para ve kasa verir. Cowoncy ile owo profile arkaplanı, owo level arkaplanı ve yüzük alabilirsiniz.

Giveawaybot nasıl kullanılır?

Giveaway Bot Nasıl Kullanılır? Botu sunucunuza eklediğinizden emin olun. Buraya tıklayarak botu sunucuya davet edebilirsiniz. Giveaway'i bir çekiliş için ayarlarken hızlı kurulumu tercih edebilirsiniz.

Dyno bot ne işe yarar?

Dyno Bot Özel Komutlara Genel Bakış Özel komutlar birimi ihtiyacınıza uygun Dyno bot komutlarını kendi kendinize oluşturmanızı sağlayan özel bir sistemdir. ... Varsayılan Dyno komutları; kanal, kişi ya da rol kısıtlamalarına tabi olmadan çalıştırılıyor olsa da özel komutlar için bu durum farklıdır.

Octave Bot nedir?

Octave - Kullanımı Kolay Müzik Botu Moderatörler şarkıları durdurma, duraklatma ve kaldırma özgürlüğüne sahip olacaklar. Octave ile ilgili en iyi şeylerden biri, iyi bir çalışma süresine sahip olmasıdır. Bot sunucudan düşmez ve temiz bir ses sağlar. bu yüzden neredeyse her zaman arka planda müzik çalacaksınız.

Groovy bot nasıl eklenir?

Çok kolay! (Groovy'nin sesini kapatmak için "-stop" yazabilirsiniz.)...Farklı bir bot eklerken gördüğünüz tam ekranlar biraz değişebilir, ancak temel adımlar aynıdır.

  1. İzinlerinizin olduğu sunucuda oturum açın.
  2. Botun web sitesini ziyaret edin, bu durumda harika.
  3. "Anlaşmazlığa Ekle" yi seçin. ...
  4. "Yetkilendir" i seçin.

Octave programı nedir?

Octave bedava ve açık kaynak bir yazılımdır. Ticari karşılığı olan MATLAB ile uyumlu bir dil kullanır. Doğrusal ve doğrusal olmayan matematiksel soruların sayısal yöntemler ile çözülmesini amaçlar.

Discord Rythm bot nasıl eklenir?

Adım adım Rythm Bot kurulumu

  1. İlk olarak Rythm Bot web sitesine giriş yapın.
  2. Sağ tarafta, Invite Rythm'i seçin.
  3. Yeni pencerede Discord hesabınızla giriş yapın.
  4. Ardından, botu sunucunuzda yetkilendirebilirsiniz. İsterseniz yönetici onay kutusunun işaretini kaldırabilirsiniz.