Kova burcu kadını hangi burçlarla uyumludur?

İçindekiler:

  1. Kova burcu kadını hangi burçlarla uyumludur?
  2. Kova burcu kadını ne sever?
  3. Kova burçları inatçı mıdır?
  4. Kova burcu neden mutsuz?
  5. Kova Burcu egolu mudur?
  6. Koç burcu erkeğinin aşık olduğu nasıl anlaşılır?

Kova burcu kadını hangi burçlarla uyumludur?

Kova kadını aslan burçlarıyla da iyi anlaşırlar. aslında karakter özellikleri bakımından çok zıt kutuplardır. Ama bu ikilinin anlaşma ihtimali tam da zıt kutupların birbirini çekmesidir. Kova kadını; her zaman kötü taraf olan aslan burcu ile resmen savaşır.

Kova burcu kadını ne sever?

Kova burcu kadınları için en önemli şey saygıdır. Bu nedenle partnerlerinden saygılı olmasını ve kedilerine değer verdiğini göstermelerini beklerler. Bu nedenle saygılı erkeklerden hoşlanırlar. ... Karşısındaki erkeklerden de bakımlı olmalarını isterler.

Kova burçları inatçı mıdır?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar.

Kova burcu neden mutsuz?

Kova insanı, genelde her şeyi içine atar hayatının bilinmesini pek sevmez genelde içinde olayları halleder. Bu sebeple kovayı açmak uğraş ister kova istemediği sürece onun kalbini açamazsınız. ... İnsanlarla çok fazla görüşmeyi sevmezler hayta bakış açıları farklıdır bunun için insanlar tarafından yanlış anlaşılırlar.

Kova Burcu egolu mudur?

Kova burcu hava elementine aittir ve sabit burçlardandır. ... Karşıt aksında bulunan Aslan burcundan aldığı etkiyle Kova burcunun da egosunun yüksek olduğunu söyleyebiliriz, yalnız Kova'daki ego daha çok insanlarla birlikte hareket ettiğinde açığa çıkar. İnsanlara hizmet ve bu kanaldan beslenmek ister.

Koç burcu erkeğinin aşık olduğu nasıl anlaşılır?

Koç burcu erkeği aşık olduğunda sınır tanımaz bir kişiliğe bürünürler. Güçlü bir karaktere sahip olan koç burcu erkeği sevdiği kadına karşı romantik tavırlar sergiler. Koç burcu erkeği kendisini oldukça rahat şekilde ifade eder ve açık sözlüdür. Sahte ve yapmacık tavırlar ona göre değildir.