TEDx Istanbul 2020 ne zaman?

İçindekiler:

  1. TEDx Istanbul 2020 ne zaman?
  2. TEDx istanbul ne zaman?
  3. TEDx kime ait?
  4. TEDx Kulübü nedir?
  5. TEDx vefa woman nedir?
  6. Ayşe Seyyide Kaptaner kimdir?

TEDx Istanbul 2020 ne zaman?

TEDxİstanbul '' Altüst Et '' temasıyla 29 Şubat 2020'de Zorlu PSM'de gerçekleşti.

TEDx istanbul ne zaman?

Tüm TEDxIstanbul dostlarını 19 Ekim'de Zorlu PSM sahnesinde bir araya gelmeye çağırıyoruz! Türkiye'de 10. yılımızı kutladığımız bu etkinlikte birbirinden iddialı konuşmacılar yine zihinleri açıp, ilham olacak.

TEDx kime ait?

TED TALKS www.ted.com sitesi üzerinden yayın yapan bir kurumdur ve kurucusu Chris Anderson'dur. Ted Talks'un sahibi ise amazon.com'un da sahibi olan Jeff Bezos'tur.

TEDx Kulübü nedir?

TEDx kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan, TED tarafından lisanslanmış, kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. bu seneki ana temasıdır.

TEDx vefa woman nedir?

"TEDxVefaWomen" organizasyonunda, TÜRGEV ana sponsorluğunda "Cesaretini Parlat" temasıyla, Türkiye'nin her kesiminden akademisyen, sanatçı, girişimci kadınların hikayelerinin paylaşıldığı etkinlik, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ayşe Seyyide Kaptaner kimdir?

İstanbul'da doğup büyüyen 27 yaşındaki Ayşe Seyyide Kaptaner, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunudur. Imperial College London'da İnovasyon ve Girişimcilik üzerine yüksek lisansını tamamlayan Kaptaner, şu anda University of London'da “mülteci girişimciliği” konulu doktorasına devam etmektedir.