Farmaside kaç ayda askıya alınır?

İçindekiler:

  1. Farmaside kaç ayda askıya alınır?
  2. Farmaside sponsor değişikliği nasıl yapılır?
  3. Farmasi sponsoru ne demek?
  4. Farmasi prim ödemeleri nasıl yapılır?
  5. Farmaside zümrüt müdür ne kadar maaş alır?
  6. Farmaside zümrüt müdür ne demek?
  7. Farmaside platin müdür ne kadar maaş alır?
  8. Farmasi Altın müdür ne kadar kazanır?
  9. Farmasi Altın müdür ne demek?
  10. Farmasi Elmas müdür ne kadar kazanır?
  11. Farmasi liderler ne kadar kazanıyor?
  12. Farmaside 7 olunca ne kadar maaş alır?
  13. Farmasi yüzde 7 prim ne kadar para veriyor?
  14. Farmaside seviye nasıl alınır?
  15. Farmasi Kazanç nasıl oluyor?
  16. Farmasi grup puanı nedir?

Farmaside kaç ayda askıya alınır?

Farmasi'ye yeni kayıt olan bir danışman 60 gün süre içinde hiç sipariş girmezse hesapları silinmez, askıya düşer. Aynı şekilde eski danışmanlarda 6 ay içinde hiç sipariş girmezlerse askıya alınırlar.

Farmaside sponsor değişikliği nasıl yapılır?

Farmasi'de sponsor değişikliği yapabilmeniz için, üye olduktan sonra 6 saat içerisinde kendi kişisel sayfanızın en altında bulunan ”Sponsor Girişimci Kodu” yazan boşluğa üye olmak istediğiniz sponsorun girişimci kodunu yazarak ve kaydet butonuna basmanız durumunda sponsor değişikliğini gerçekleştirmiş olursunuz.

Farmasi sponsoru ne demek?

Farmasi Sponsor, Farmasi hakkında öğrenmeniz gereken tüm bilgileri size aktaran, Farmasi'nin güncellediği bilgileri sizinle paylaşan, sizleri Farmasi'de en kısa sürede üst kariyerlere çıkmanızı ve para kazanmanızı sağlayabilecek kişidir.

Farmasi prim ödemeleri nasıl yapılır?

Farmasi prim ödemeleri her ayın 20'sinde sisteme eklediğiniz banka hesap numaranıza yapılmaktadır. Farmasi'den prim kazanabilmeniz için grup TL puanınızın en az 500 TL ve kişisel TL puanınızın en az 140 TL olması gerekmektedir.

Farmaside zümrüt müdür ne kadar maaş alır?

Müdür olduktan sonra aylık ortalama 3500 TL civarı bir maaş almaktasınız.

Farmaside zümrüt müdür ne demek?

ZÜMRÜT MÜDÜR- DİREKTÖR : 12 ay içerisinde kişisel ve/veya grubu ile 5 kez ardı ardına veya aralıklarla minimum 20000 TL PUAN'lik alışveriş yapanlar %22 prim grubuna girerler. Beşinci ayında ünvanı haketmiş olunur.Bunlar dışında, direkt bağlı enaz 8 koldan MÜDÜR-DİREKTÖR olması kaydı ile.

Farmaside platin müdür ne kadar maaş alır?

Farmasi Platin Müdür Maaşı Farmasi Platin Müdür ünvanında 23.

Farmasi Altın müdür ne kadar kazanır?

Farmasi altın müdür ne kadar kazanır? Sorusuna net bir yanıt vermek gerekirse; ayda ortalama 1000 TL kazanç sağlamaktadır. Ancak altın müdür olunduğunda 5000 TL ile 12.

Farmasi Altın müdür ne demek?

Altın Müdür; Farmasi'de %21 seviyesine ulaşmış ve alt ekibinde kendisine direk bağlı, ilk nesilde %21 seviyesine ulaşmış 2 ayrı koldan müdürü bulunan kişiye Altın Müdür denir.

Farmasi Elmas müdür ne kadar kazanır?

Para ödülü unvanlarını koruduğu sürece aylık olarak 4000 TL olarak verilmektedir. Direkt bağlı en az 12 adet %21 kolu bulunmalıdır.

Farmasi liderler ne kadar kazanıyor?

İlk defa Müdür olup seviyesini 5 ay koruyarak Direktör olan bir girişimci 6.

Farmaside 7 olunca ne kadar maaş alır?

Bir alt üyenizin grup puanı 1500 TL Puan olsun ve seviyesi %7 olur. Aranızdaki seviye yüzde 18-7= %11 olur ve siz de 1500 TL puanın %11'ini prim olarak almaya hak kazanırsınız. Yani sadece o üyenizden 165 TL kazanç sağlarsınız.

Farmasi yüzde 7 prim ne kadar para veriyor?

Farmasi'de prim sistemi yenilendi ve 2021 yılından itibaren geçerli olmak üzere kazanılacak rakamlar ve seviyeler belli oldu. 1000 tl cirodan itibaren kazanmaya başlayacak olan Farmasi üyeleri, 1000 tl ciroda %7 prim alabileceklerdir. Bu tutar da 70 tl'dir.

Farmaside seviye nasıl alınır?

Farmasi Seviyeleri Siz ve ekibinizin yaptığı alışveriş Grup TL puanınıza yansır. Grup TL puanınız ise sizin kariyerinizi belirler. Mesela Siz 250 TL sipariş girdiniz ve altınızdaki bütün üyeler toplamda 3.

Farmasi Kazanç nasıl oluyor?

Farmasi bölümünde aldığınız bir ürünün üstüne %30 kâr koyarak satarken, Dr C Tuna bölümünde aldığınız bir ürünün üstüne %40 kâr koyarak satarsınız. Yani Dr C Tuna bölümü size daha çok kazanç imkanı sağlar.

Farmasi grup puanı nedir?

Farmasi Grup puan; sizin ekibinizle birlikte, kişisel siparişiniz de dahil olmak üzere Farmasi'den yapmış olduğunuz alışveriş tutarıdır. Farmasi'ye üye olduğunuz zaman sadece tek başınıza sipariş girerek de prim alabilmektesiniz.