Tansiyon aletinde IntelliSense ne demek?

İçindekiler:

  1. Tansiyon aletinde IntelliSense ne demek?
  2. IntelliSense C# nedir?
  3. Yazılımda IDE nedir?
  4. IDE hard disk ne demek?
  5. PATA sabit disk nedir?
  6. Pata veriyolu nedir?

Tansiyon aletinde IntelliSense ne demek?

Omron M2 İntellisense Hem-7121 tansiyon aleti ölçümlerinizi hafızasına alıp sonrasında kontrol edebilmenize olanak sağlayan bir modeldir. Klinik olarak onaylı olan Omron M2 Hem-7121 tansiyon aleti ile düzensiz nabız atışlarınızı da kolaylıkla ölçebilme özelliğine sahiptir.

IntelliSense C# nedir?

IntelliSense, kod Düzenleyicisi 'nde çalışırken soyut bir temel sınıfın üyelerini otomatik olarak uygulamanıza yardımcı olacak bir seçenek sunar.

Yazılımda IDE nedir?

Tümleşik geliştirme ortamı (İngilizce: Integrated development environment, kısaca IDE), bilgisayar programcılarının hızlı ve rahat bir şekilde yazılım geliştirebilmesini amaçlayan, geliştirme sürecini organize edebilen birçok araç ile birlikte geliştirme sürecinin verimli kullanılmasına katkıda bulunan araçların ...

IDE hard disk ne demek?

1980lerin sonunda Western Digital firması tarafından tasarlanmış, Entegre Edilmiş Sürücü Elektroniği (Integrated Drive Elektronics – IDE) dir. ...

PATA sabit disk nedir?

Genellikle Parallel Advanced Technology Attachment (PATA) olarak bilinen Integrated Drive Electronics (IDE) disk standartı, her seferinde 16 bit veri transfer etme yeteneğine sahip 40-pin'lik bir bağlantı kablosu kullanıyor. İlk nesil sürücüler PATA arayüzünü kullanıyordu.

Pata veriyolu nedir?

PATA (IDE) Paralel ileri teknoloji eklentisi anlamına gelmektedir. Bu kelime ATA, IDE, ATAPI olarak ta birçok yerde geçmektedir. Paralel olarak veri iletimine sahiptir. Sahip olunan arabirim CDROM, DVDROM ve HDD ler içinde aynıdır.