Hadise konser başına ne kadar alıyor?

İçindekiler:

  1. Hadise konser başına ne kadar alıyor?
  2. Youtuberler ne kadar para kazanıyor?
  3. Gazapizm ne kadar kazanıyor?
  4. Anıl Acar Kürt mü?
  5. Gazapizm kürt mu?
  6. Anıl Acar aslen nereli?
  7. Gazapizm anlamı ne?

Hadise konser başına ne kadar alıyor?

Neredeyse haftanın her günü çalışıyor. Eylül sonuna kadar 80 konser verecek olan sanatçı sahne başına 80 bin lira alarak toplamda 6 milyon 400 bin lira kazanacak. Hadise bu yazın en çok kazanan şarkıcı konumuna yükseldi. Süperstar da bu yaz çok çalışan sanatçılar arasında yer alıyor.

Youtuberler ne kadar para kazanıyor?

Ortalama youtube geliri 1000 youtube görüntülemesi lokasyona ve hedef kitleye göre 0.

Gazapizm ne kadar kazanıyor?

Ezhel konserlerinden 150 bin TL, reklamlardan ise 500 bin TL kazanıyor. Gazapizm'in sahne fiyatı 80 bin TL reklamlardan ise 100 bin TL alıyor.

Anıl Acar Kürt mü?

Acar, 1988'de Elazığ'da dünyaya geldi. Kürt kökenlidir. Türkçe rap müziğine 2003 yılında başladı.

Gazapizm kürt mu?

Elazığ'da doğdum, 88'de. Babam Kürt, annem Türk. Yoksul bir sülalenin orta halli çekirdek ailesiydik. Annem de babam da ilkokul öğretmeni.

Anıl Acar aslen nereli?

Gazapizm, gerçek adıyla Anıl Acar, yılında Elazığ'da doğdu. Acar, 1997 yılında ailesiyle birlikte İzmir'e yerleşti. Lisede tanıştığı rapçiler Engin Erel (Gardiyan) ve Aykut Şahin (Sivo) ile birlikte hiphop kültürüyle ilgilenmeye başladı.

Gazapizm anlamı ne?

Gazapizm, ülkemiz de rap tarzında şarkı söyleyen bir sanatçının lakabıdır. Bu lakabın açılımı Gazap Izmir'dir. ... Günümüz de halâ rap söylemeye devam eden Anıl Acar (Gazapizm) sürekli yeni şarkılar yaparak dinleyicilerine sunmaktadır.