Cevirge ne demek?

İçindekiler:

  1. Cevirge ne demek?
  2. Splitter ne işe yarar?
  3. VDSL splitter nasıl bağlanır?
  4. Internet Çoklayici nedir?
  5. 10 100 Mbps ne demek?
  6. Modemin üstündeki Wifi tuşu ne işe yarar?
  7. WPS nasıl açılır?
  8. Telefonda WPS nasıl açılır?

Cevirge ne demek?

a. bl. Bilgisayar verilerini telefon hattı vb. iletişim hatları üzerinden gönderen elektronik araç, modem.

Splitter ne işe yarar?

Splitter / ayırıcı denilen cihaz, telefon altyapısını kullanan ADSL internet bağlantınızla telefon konuşmalarınızın birbirini etkilememesini sağlayan bir filtre görevi görür. ... Bu sayede internete bağlanırken aynı zamanda kolay ve rahat bir şekilde telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

VDSL splitter nasıl bağlanır?

Evde telefon cihazınız yoksa duvardaki telefon priziyle Splitter'ın “LINE” girişini telefon kablosu ile birbirine bağlayın. Daha sonra Splitter'ınızın üzerindeki "MODEM" yazan girişe, kısa telefon kablonuzun bir ucunu takın. Kablonun diğer ucunu ise modeminizin üzerindeki "ADSL" girişine takın.

Internet Çoklayici nedir?

Ağ elemanlarını birbirine bağlayan çok portlu bir bağdaştırıcıdır. En basit ağ elemanıdır. Çoklayıcı kendisine gelen bilgiyi sadece gitmesi gerektiği yere değil, portlarına bağlı bütün bilgisayarlara yollar.

10 100 Mbps ne demek?

10/100 Mbit / s Ethernet, 10 Mbit / s veya 100 Mbit / s hızları arasında çalışması gereken hızı otomatik olarak ayarlayabilen standardı ifade eder.

Modemin üstündeki Wifi tuşu ne işe yarar?

WPS tuşu, kablosuz ağ adı ve şifreye gerek duymadan, otomatik olarak ağa WPS ile bağlanmaya çalışan kullanıcılara gerekli kablosuz ağ bilgilerinizi iletir ve kablosuz bağlantı sağlanır. Bu sayede uzun, karmaşık şifrelerinizi ve gizlenmiş SSID adını aklınızda tutmanıza ve elle girmenize gerek kalmaz.

WPS nasıl açılır?

WPS tuşu ile bağlantı için: Modemin üzerindeki WPS tuşuna basarak WPS taramasını başlatın. Modeminiz modeline göre bu düğmeye bir kez veya birkaç saniye boyunca basmanız gerekebilir. Ağa bağlanacak olan cihazda wireless bağlantısı yapmalısınız.

Telefonda WPS nasıl açılır?

Ayarlar, aygıt modeline ve Android sürümüne bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Ancak işlem sırası aşağı yukarı aynıdır. Wi-Fi ayarlarına girin, 'Gelişmiş Özellikler'i seçin ve ardından 'WPS Butonu'na basın. Bağlantı süreci WPS üzerinden başlayacaktır.