Kırmızı Oda daki olaylar gerçek mi?

İçindekiler:

  1. Kırmızı Oda daki olaylar gerçek mi?
  2. Kırmızı Oda daki ev nerede?
  3. Kırmızı Oda boncuk nerede çekildi?
  4. Kırmızı Oda Selvi'nin evi nerede çekiliyor?
  5. Yasak elma hangi semtte çekiliyor?
  6. Masumlar apartmanı nerede çekiliyor konum?
  7. Masumlar Apartmanı çay bahçesi nerede?
  8. Masumlar Apartmanı 5 bölüm nerede çekildi?

Kırmızı Oda daki olaylar gerçek mi?

Kırmızı Oda dizisi Psikiyatri Doktoru Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki hikayelerden derlenerek gurgulanmış bir dizidir. Yani dizideki olayların tamamı gerçek hayatta yaşanmış hikayelerdir.

Kırmızı Oda daki ev nerede?

Kırmızı Oda dizisinin merkezindeki mekan ise pek çok dizi platosunun yer aldığı Beykoz Kundura Fabrikası. Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak.

Kırmızı Oda boncuk nerede çekildi?

Kırmızı Oda çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. Mekanlar genelde Beykoz, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde yayılmış durumda. Birkaç sahne ise Ortaköy'de çekildi.

Kırmızı Oda Selvi'nin evi nerede çekiliyor?

Kırmızı Oda Selvi'nin Evi Nerede? Kırmızı Oda çekimleri İstanbul'un farklı yerlerinde yapılıyor. Dizi setleri genelde Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde. Birkaç sahne ise Ortaköy'dedir.

Yasak elma hangi semtte çekiliyor?

Yasak Elma dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin çekimleri İstanbul'un Çubuklu bölgesindeki Hidiv Kasrı'nda yapılmaktadır. Dizinin çoğu sahnesi burada çekiliyor fakat bazı sahneleri İstanbul'un çeşitli bölgelerinde çekilmektedir.

Masumlar apartmanı nerede çekiliyor konum?

TRT'nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dizisi İstanbul'un otantik semtlerinden olan Balat ve Beyoğlu'nda çekiliyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman ise Asmalı Mescit Mahallesi'ndeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor.

Masumlar Apartmanı çay bahçesi nerede?

Gerçek adres Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesinde yer alıyor.

Masumlar Apartmanı 5 bölüm nerede çekildi?

Masumlar Apartmanı dizisi çekimlerini İstanbul'un Balat ve Beyoğlu gibi semtlerinde yapılıyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı.