Slim fit gömlek ne demek?

İçindekiler:

  1. Slim fit gömlek ne demek?
  2. Relaxed fit gömlek ne demek?
  3. Relaxed kesim ne demek?
  4. Fit kesim ne demek?
  5. Relaxed fit ne demek?
  6. Jogger fit ne demek?
  7. Tapered kalıp ne demek?
  8. Tapered skinny ne demek?
  9. Crop Jean ne demek?
  10. Erkek kot pantolon modeli nasıl olmalı?
  11. Erkek kot paçası nasıl olmalı?
  12. Erkek keten pantolon boyu nasıl olmalı?
  13. Kot pantolon nasıl seçilir?
  14. MOM Fit Jean kimler giymeli?
  15. Kot pantolon alırken nelere dikkat edilmeli?

Slim fit gömlek ne demek?

Slim Fit Ne Demek? Slim Fit "dar kesim" anlamına gelmektedir. Giyildiğinde vücudunuza oturan üst bedenlerde bel ve kol kısmı, pantolonlarda kalça ve baldır kısmını saran kıyafetler slim fit kıyafetlerdir. Duyduğumuzda slim fit gömlek ne demek veya slim fit pantolon ne demek sorusuna takılmayacağız.

Relaxed fit gömlek ne demek?

“Slim fit”, “Trim fit” ya da “Fitted” terimleri gömleğin atletik yapıdaki bir beden için (ve vücuda oturan bir tarzı tercih edenler için) dar kesim olarak üretildiğini belirtiyor. “Regular fit” biraz daha bol, “Loose fit” ya da “Relaxed fit” ise oldukça geniş olarak üretilmiş olduğunu gösteriyor.

Relaxed kesim ne demek?

Kalçadan paçaya doğru genişleme veya daralma olmadan aynı genişlikte inen pantolonlardır. Relaxed : Relaxed pantolonlar rahat kalıp olarakta bilinirler. Bol kesim pantolonların başlangıç noktası olarak kabul edilirler ve oldukça rahat hissettirirler.

Fit kesim ne demek?

Vücudu sara kıyafetler slim fit olarak adlandırılmaktadır. Bu ifade aslında dar kalıp anlamına gelir. Bu tarz kıyafetlerde kol, basen, kalça, bacak ve bel kısımları kıyafet ile sarılmaktadır. Slim fit kıyafetler baharlık, kışlık ya da yazlık olarak üretilebilmektedir.

Relaxed fit ne demek?

Relaxed Fit (Rahat): Rahat kesim olmasının yanında bol kesime açılan kapının geçiş noktasıdır.

Jogger fit ne demek?

Jogger ya da jogging pantolonlar, her yaştan insana hitap eden eşofmana benzer yapısıyla tüm kombinlere uyum sağlayan rahat pantolonlara denir. İsmi jogging, yani yavaş veya yavaş bir tempoda koşmadan alan spor için tasarlanmış kıyafetlerden esinlenilmiştir.

Tapered kalıp ne demek?

tapered: dizden aşağısı daralarak inen paça tipi.

Tapered skinny ne demek?

BAGGY, LOOSE, TAPERED JEAN: Rahat, bol kesim jean. SKINNY/SLIM JEAN: Dar kesim jean.

Crop Jean ne demek?

Cropped Jean: Uzunluğu diz altı ile ayak bilekleri arasında herhangi bir yerde biten, kesilmiş gibi görünen model.

Erkek kot pantolon modeli nasıl olmalı?

Eğer boyunuz uzunsa düşük belli ve dar modellerden kaçınmalısınız. Onun yerine yüksek ya da normal bel yüksekliğine sahip kotları giymekten yana bir tercih yapabilirsiniz. Diğer yandan boyunuz kısa ise düşük belli ve dar modeller size daha fazla yakışacaktır.

Erkek kot paçası nasıl olmalı?

Kot Pantolon Paçası Nasıl Olmalı Kot pantolonlarda geniş paça pantolonlar tercih ediyorsan daha dökümlü paçalar giyebilirsin. Fakat slim fit veya skinny tipi dar paça kot pantolonlarda döküm yerine ayak bileği hizasında biten, ayakkabının hemen üzerinde olan paça boyunu tercih etmelisin.

Erkek keten pantolon boyu nasıl olmalı?

​​Klasik pantolonlar için ideal paça ölçüsü yerle sıfır değil, topuğunuzun bir santim kadar üzerinde olmalıdır. Pantolonun paçası ayakkabınızın üzerinde fazlalıkmış gibi yığılmamalı, kesinlikle.

Kot pantolon nasıl seçilir?

Doğru Kot Pantolon Nasıl Seçilir? Jean Seçmenin Püf Noktaları

  1. 1 – Kotlarda Kumaş Tercihi. Kot pantolon satın alırken, giydiğiniz esnada rahat etmenizi sağlayacak kumaştan üretilmiş olması oldukça mühimdir. ...
  2. 2 – Koyu Renkli Jeanlari Görmezden Gelmeyin. ...
  3. 3 – Yüksel Belli Modellerin Sunduğu Avantajlar. ...
  4. 4 – Farklı Modelleri Denemekten Çekinmeyin. ...
  5. 5 – Doğru Paça Boyu Seçimi.

MOM Fit Jean kimler giymeli?

Her ne kadar 'anne kotu' olarak isimlendirilse de mom jean'leri her yaştan kadın giyebilir. Eğer göbeğinizi saklamak istiyorsanız mom jean pantolonlar, bedeninizi sımsıkı saran pantolonlardan daha doğru bir tercih olacaktır. Zayıf bir vücuda sahipseniz zaten muhtemelen bütün mom jean modelleri yakışacaktır.

Kot pantolon alırken nelere dikkat edilmeli?

Birçok marka, kot pantolon ölçülerini bel boyutuna göre belirlediği için vücudunuza en iyi oturacak olanı kendi ölçümünüzü yaparak sağlayabilirsiniz. Esnek bir metre kullanarak belinizin en ince olduğu yeri ölçün ve sizin için doğru bedeni belirleyin. Kararsız kaldığınız zamanlarda, daha dar olanı tercih edin.