E-kitap mı yoksa kitap mı?

İçindekiler:

  1. E-kitap mı yoksa kitap mı?
  2. E-kitap ücretsiz mi?
  3. E-Kitap havuzu nedir?
  4. Ilk Türkçe e-kitap platformu nedir?
  5. Kindle ne demek?
  6. Amazon Kindle ne demek?

E-kitap mı yoksa kitap mı?

E-kitap veya elektronik kitap olarak tanımlanan bu kitaplar içerisinde resimlerin ve seslendirmelerin de bulunduğu dijital ortamda yayımlanan bilgisayar, tablet, telefon gibi diğer elektronik cihazlarda okunabilen kitapların genel adıdır.

E-kitap ücretsiz mi?

Halk kütüphanelerine üye olma şartının yer aldığı E-Kitap projesiyle, 100 halk kütüphanesi üzerinden binlerce kitap vatandaşlarla buluşacak. ... Türkiye'nin 81 ili ve 19 ilçesinde bulunan toplam 100 halk kütüphanesi üzerinden okuyuculara 7 gün 24 saat ücretsiz hizmet verecek "e-kitap" uygulaması hayata geçirildi.

E-Kitap havuzu nedir?

e-kitaphavuzu.com'un amacı senin için internette bulamayacağın kitap kaynaklarını sana ücretsiz e-kitap olarak sunmaktır.

Ilk Türkçe e-kitap platformu nedir?

İdefix.com, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı ile TÜBİTAK'ın desteği ve 25 yayınevinin işbirliğiyle Türk okurları e-kitapla buluşturdu.

Kindle ne demek?

Amazon Kindle, (kısaca Kindle) Amazon.com şirketi tarafından Kasım 2007'de piyasaya sürülmeye başlanan E-kitap okuyucu serisi. Kindle cihazları, kullanıcılara e-kitap alışverişi yapabilme, indirebilme, indirilen kitapları, gazeteleri okuyabilme olanağı sağlar.

Amazon Kindle ne demek?

Amazon'un çok sayıda platformda birden kullanılabilen e-kitap okuma uygulaması Kindle'da kullanıcılar çevrimiçi olarak kitap satın alabiliyor, kütüphane oluşturabiliyor, yatay modda iki sayfası birden görebiliyor.