Akıllı defter ne demek?

İçindekiler:

  1. Akıllı defter ne demek?
  2. Akıllı Matematik Defteri nedir?
  3. Akıllı Kalem ne işe yarar?
  4. Akıllı Ajanda nedir?
  5. Outliers notebook nasıl kullanılır?
  6. Evde telefon kalemi nasıl yapılır?
  7. Pantograf kalemi ne işe yarar?
  8. Pantograf ayırıcı nedir?
  9. Pantograf uygulaması nedir?

Akıllı defter ne demek?

Defter, öğretmenin derste aktardığı bilgiyi saklamak için öğrencilerin kullandığı ideal bir araçtır. Öğrenci bu sayede erişmek istediği bilgiye her zaman ulaşabilir. Ancak tam olarak tutulamayan ders notları bilgi eksikliğine neden olur ve başarısızlığa yol açar.

Akıllı Matematik Defteri nedir?

Türkçe, matematik gibi derslere özel olarak oluşturulan akıllı defterlere ek olarak, tüm dersleri içeren ürün modelleri de bulunur. ... Akıllı defterler, çocuğunuzun derslerden sonra genel tekrar yapabilmesi ya da sınavlardan önce hazırlıklarını verimli bir şekilde sürdürebilmesi için ideal özeliklerle tasarlanmıştır.

Akıllı Kalem ne işe yarar?

Akıllı kalem Neo Smartpen M1 ürününü anlattık. Herhangi bir standart tükenmez kalemden ayırt edemeyeceğiniz bir kalem. ... Deftere yazdığınız yazıyı, resmi, çizimi mobil cihaza, telefona, bilgisayara olduğu gibi aktaran, ardından metne çeviren bir tükenmez kalem.

Akıllı Ajanda nedir?

Ankara. TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından milletvekillerine hediye edilen "akıllı ajanda", eklenecek yeni özellik sayesinde elle yazılan notları metin formatında bilgisayara aktaracak. Akıllı ajanda, gençler tarafından kurulan Outliers Notebook şirketi tarafından geliştirildi.

Outliers notebook nasıl kullanılır?

Outliers Notebook uygulamasını kullanmaya başlayın. Ek dökümanları taratın ve sayfalarla ilişkilendirin. Kartvizitleri taratın ve saklayın. Tüm sayfaları, dökümanları ve kartvizitleri PDF'e çevirin. Notlarınızı mail, sms veya cihazınızdaki uygulamalar aracılığıyla paylaşın.

Evde telefon kalemi nasıl yapılır?

Dokunmatik Ekran Kalemi Nasıl Yapılır ? :

  1. Kalemdeki içindeki mürekkepli kısmı çıkarın.
  2. Pamuklu çubuğu keskin bir açı ile kesin ve kalemin ağzına yerleştirin.
  3. 3. Folyoyu pamuklu cubuğun ucundan birkaç santimetre yukardan sıkıca sarın ve bantlayın.
  4. Kalemin ucundaki pamugu çok az nemlendirin..

Pantograf kalemi ne işe yarar?

Pantograf, başlangıçta, sanatçılar tarafından iki boyutlu bir resim taslağını, tuvale aktarmak amacıyla kullanılır. Sanatçı, bu kopyalama düzeneği yardımıyla, tuvale eskiz çiziminin ana hatlarını geçer ve sonrasında, tuval üzerinde bu hatların içini boya ile doldurur.

Pantograf ayırıcı nedir?

Pantoğraf Ayırıcı Pantoğraf ayırıcılarda ayırıcının açılıp kapanmasını sağlayan döner izolatörler kenardadır. Hareket düzeni yakından elle mekaniki olarak çalıştırıldığı gibi hareket düzeni motor ile yakından ve uzaktan çalıştırılabilir.

Pantograf uygulaması nedir?

Pantograf, ölçekli çizimde daha büyük veya daha küçük ölçekte numune çıkarmak için elle kullanılan maket ölçeklendirme aracıdır. CNC makinelerinin yaygınlaşmadığı dönemde oldukça popüler kullanım alanı bulunmaktaydı.