Ezhel kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Ezhel kaç kilo?
  2. Yasak Elma'daki Feride kim?
  3. Yasak Elma dizisinde Çağatay'ın annesi kimdir?
  4. Yasak elma Güler Feride'nin Neyi?
  5. Yasak elma Vildan Vatansever kimdir?

Ezhel kaç kilo?

Ezhel Kimdir?
Gerçek adı:Ömer Sercan İpekçioğlu
Boy:1.

Yasak Elma'daki Feride kim?

ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu Feride 60 yaşındadır. Disiplinli, düzenli ve titizdir. Feride kocası Hasan Ali ile büyük bir aşkla evlenmiştir. ... Feride boşanınca kendini oğluna adamış, kocasından intikamını oğlunu doldurarak almış ve baba oğulun görüşmesine engel olmuştur.

Yasak Elma dizisinde Çağatay'ın annesi kimdir?

Gülenay Kalkan, tiyatro çalışmaları yanı sıra 1991 yılından buyana birçok film ve dizide oynadı. Son olarak 2020 yılında Yasak Elma dizisinde Çağatay'ın annesi karakterini canlandırdı.

Yasak elma Güler Feride'nin Neyi?

Gamze Süner Atay Yasak Elma Güler rolüyle dikkat çekmektedir. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan “Vuslat” dizisinde Feride'nin yıllardır annesi zannettiği ama aslında onun kızı olmadığını öğrendiği Hasibe karakterine hayat vermiştir.

Yasak elma Vildan Vatansever kimdir?

Vildan Atasever (d. 26 Temmuz 1981, Bursa), Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 1981'de Bursa'da beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Kolejinde, lise öğrenimini Cihangir Kolejinde tamamladı. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı.