Bana ait kargo var mı?

İçindekiler:

  1. Bana ait kargo var mı?
  2. PTT Kargo adıma kargo var mı?
  3. Aslan Kut nereli?
  4. Yurtiçi kargonun kaç şubesi var?
  5. Aras Kargo nasıl kuruldu?
  6. Aras Kargo sahibi nereli?
  7. Aras Kargo kaç paraya satıldı?
  8. UPS Türkiye ne demek?
  9. UPS Kargo güvenilir mi?
  10. UPS kargo ne kadar sürede gelir?

Bana ait kargo var mı?

PTT şubelerinden gönderilen kargoları eğer elinizde takip numarası bulunuyorsa bununla takip edebilirsiniz. Takip numarasının bulunmadığı durumlarda ise 444 1 788 PTT müşteri hizmetleri numarasını arayarak isimden kargo sorgulama yapabilirsiniz.

PTT Kargo adıma kargo var mı?

Adıma Kargo Var Mı? Size en yakın olan PTT Kargo şubesine giderek ve ya 444 1 788 numarasını arayarak adınıza kargo olup olmadığını öğrenebilirsiniz. İnternet üzerinden isim ile kargo takip işlemi yapılamamaktadır.

Aslan Kut nereli?

Aslan Kut kimdir? 1954 yılında Mardin'de doğdum.

Yurtiçi kargonun kaç şubesi var?

Günümüzde, 17 Bölge Müdürlüğü, 33 Aktarma Merkezi, 1000'den fazla şube ve acentesi, 18.

Aras Kargo nasıl kuruldu?

- Aras Kargo nasıl kuruldu? 1979 yılında benim doğum altınlarımla babam ilk aracına mazot alarak yola çıkmış ve Aras Kargo böyle kurulmuş. Büyükşehirlerden kırsal kesime tencere, tava, halı ve beyaz eşya dağıtımı yapıyor o zamanlarda. O gün bugündür kargo dağıtımı yapıyoruz.

Aras Kargo sahibi nereli?

TÜRKİYE'nin dev şirketlerinden Aras Kargo resmen Avusturyalıların oldu. Aras Kargo şirketi iş insanı Baran Aras'a aitti. Şirkette 2013 yılından bu yana yüzde 25 hissesine sahip olan Austrian Post ile hisse payının artırılması yönünde mutabakata varıldı.

Aras Kargo kaç paraya satıldı?

Türkiye'de kargo sektörünün önde gelen şirketlerinden Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi Avusturyalı Austrian Post'a satıldı. Rekabet Kurulu'nun onayının ardından tamamlanan satış ile Austrian Post, Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi için 125 milyon TL ödedi.

UPS Türkiye ne demek?

Türkiye genelinde hızlı, günü belirli, güvenilir teslimat. UPS Standart hizmeti, Türkiye genelinde günü belirli, planlı teslimat hizmeti sunmaktadır. Standart hizmetimizin iller bazındaki fiyatlarını www.ups.com.tr/yurtici_fiyat_hesaplama adresini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

UPS Kargo güvenilir mi?

UPS ABD merkezli kargo firması.Büyük bir firma haliyle güvenilir. Misafir tarafından tarihinde cevaplandı. ups kargoyla herkes çalışamaz. Ups kargo ile genelde büyük kurumsal şirketler çalışır.

UPS kargo ne kadar sürede gelir?

Adreslerinde teslim edilmek veya ödenmek üzere dağıtıma götürülüp de herhangi bir nedenle dağıtım imkanı sağlanamayarak alıcılarına haber kağıdı bırakılmış olan kargolar, teslimat adresine en yakın olan UPS merkez, şube veya acentelerinde toplam 3 gün süreyle bekletilecek olup, bu süre sonunda alıcısı tarafından teslim ...