CI slot nedir?

İçindekiler:

  1. CI slot nedir?
  2. CA modül ne demek?
  3. Interface Module nedir?
  4. Xiaomi Note 8 kızılötesi var mı?
  5. Note 9 kızılötesi var mı?
  6. Redmi Note 8 işlemcisi ne?

CI slot nedir?

Bir TV'deki CI yuvası nedir. (kısaltma "Ortak Arayüz" anlamına gelir), içine dijital televizyon ödemesi yapmak için bir erişim kartının takıldığı özel bir yuvadır. ... Bu arayüz kullanılarak, sağlayıcıdan alınan video akışının kodu çözülür ve sinyal TV sistemi ile koordine edilir.

CA modül ne demek?

Bir Duruma Bağlı Erişim Modülü (CAM - Conditional Access Module) ve bir izleme kartı temin ettikten sonra, bir ücretli televizyon hizmetine erişim sağlar.

Interface Module nedir?

İnterface modulü birincil güvenlik devresi olarak kullanım için izole edilmiş güvenlik çıkışları sağlar ( örneğin bir güvenlik ışık bariyeri veya güvenlik kontrol modülü ) solid state veya kuru kontak çıkışlıdır ve harici devre izleme ( EDM ; kontaktör monitöring ) yeteneğine sahiptir.

Xiaomi Note 8 kızılötesi var mı?

Bu, üç modelin her birinin alınlarına bakıldığında aşikardır. Mi 8 SE alnında sadece yumuşak ışık ve 20MP kamera bulunur, Mi 8 alın bir 20MP kamera ve yüz kilidini açma özelliği için bir kızılötesi sensör taşır ve son olarak Explorer Edition bir 20MP kamera ve 3D yapılandırılmış ışık ile gelir.

Note 9 kızılötesi var mı?

Xiaomi Redmi Note 9 içinde bir kızılötesi bağlantı noktası vardır ve bunu kontrol paneli olarak kullanabilirsiniz. ... Xiaomi Redmi Note 9, standart 3,5 mm kulaklık jakına sahiptir. Adaptöre gerek yok.

Redmi Note 8 işlemcisi ne?

Redmi Note 8, Snapdragon 665 işlemcisinin yanı sıra 4.