Çift yoğuşmalı kombi nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Çift yoğuşmalı kombi nasıl anlaşılır?
  2. Yoğuşmalı kombi neden su atar?
  3. 24 KW kombi kaç metre petek?
  4. Kalorifer tesisatı kaç litre su alır?
  5. Kombiye antifiriz koyarsak ne olur?
  6. Kat Kaloriferine antifiriz konur mu?
  7. 1 metre petek kaç kg eder?
  8. Kombinin yerini değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım?

Çift yoğuşmalı kombi nasıl anlaşılır?

olduğunu en basit şekilde şöyle anlayabiliriz; KOMBİNİZİN ALTINDA GİDER BORUSU VARSA VE KOMBİ ÇALIŞTIĞINDA BU BORUDAN DAMLAMA YAPIYORSA KOMBİNİZ YOĞUŞMALIDIR. Resimlerdende görebileceğiniz gibi yoğuşmalı kombide gidere hortum bağlanır ve sistemde yoğuşmadan dolayı biriken su tahliyesi için yoğuşma hortumu bağlanır.

Yoğuşmalı kombi neden su atar?

Kombi Yoğuşma Suyu Zararlı Mı? Doğalgazın yanması ile oluşan bu su buharının yoğuşması, yani sıvı hale tekrar su forma dönmesi ile içerisindeki ısıyı eşanjöre vermesi temel prensiptir. İşte burada yoğuşarak su hale gelen doğalgaz buharı, kombinin yoğuşma suyu çıkışından aşağıya akar.

24 KW kombi kaç metre petek?

24 kw kombi kaç metre petek ısıtır? 150 metrekare eve kaçlık kombi kullanmalıyım?: 24 binlik kombi, 150-160 metrekareye kadar bir ev için uygundur. 24 binlik kombi 10-11 metre petek ısıtır.

Kalorifer tesisatı kaç litre su alır?

600′ lük radyatör ile ısı verimi alınmaktadır. 1.

Kombiye antifiriz koyarsak ne olur?

Antifrizin zararları nelerdir? Zararlarına gelince birincisi antifriz kimyasal yapısı itibari ile kombinizde arızaya sebep olur. Çünkü kombide bulunan denge tankı ve eşanjörün bazı kısımlarında açılmalara sebep olabiliyor. ... Antifiriz kullanılan kalorifer tesisatlarında kaçak oranı daha yüksek olarak gözlemlenmiştir.

Kat Kaloriferine antifiriz konur mu?

Kalorifer tesisatına antifiriz konulabilir. Fakat yararlarından çok zararları vardır. Genel anlamda kullanıcılar antifiriz konulduğunda daha iyi elde edebileceklerini aynı zamanda fatura tutarlarının da düşeceğini düşünmektedir. Fakat durum bu şekilde olmaz.

1 metre petek kaç kg eder?

Alüminyum döküm petekler,hafiftir.1 metresi yaklaşık 10-12 kg'dır.

Kombinin yerini değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım?

Kombi yeri değişeceği zaman, demir doğalgaz borusunun yeri de değişmek zorundadır. Bunun için doğalgaz firması, doğalgaz tadilat projesini çizer. Doğalgaz proje değişikliği yapıldıktan sonra, bulunduğunuz şehrin doğalgaz dağıtım firmasına teslim edilir. Proje kontrol edilip onaylandıktan sonra randevu tarihi alınır.