Sürekli mide bulantısı ve halsizlik hangi doktor bakar?

İçindekiler:

  1. Sürekli mide bulantısı ve halsizlik hangi doktor bakar?
  2. Kemiklerim ağrıyor hangi doktora gitmem lazım?
  3. Halsizlik hangi hastalığın belirtisi?
  4. Sürekli yorgunluk halsizlik hangi vitamin eksikliği?
  5. Sürekli uyuma isteği neden olur?

Sürekli mide bulantısı ve halsizlik hangi doktor bakar?

MİDE BULANTISI İÇİN HANGİ BÖLÜME/DOKTORA GİDİLİR? Mide bulantısı problemlerinin altında yatan tıbbi nedenin teşhis ve tedavi edilmesi için hastanelerin gastroenteroloji (mide bağırsaklar ve karaciğer hastalıkları ile ilgilenen alan) bölümüne başvurması gerekmektedir.

Kemiklerim ağrıyor hangi doktora gitmem lazım?

KEMİK AĞRISI İÇİN HANGİ BÖLÜME/DOKTORA GİDİLİR? Genel olarak kemik ağrısı için ortopedi doktoruna gidilir doktorunuz gerekli incelemeyi ve tahlilleri yaptıktan sonra bunun başka bir hastalığın belirtisi olması durumunda ilgili doktora sizi yönlendirecektir.

Halsizlik hangi hastalığın belirtisi?

Kalp hastalıkları: Yorgunluk pek çok kalp hastalığında görülebilen bir yan belirtidir. Hipertiroidizm: Tiroid bezinin aşırı çalışması ve aşırı hormon üretmesidir.

Sürekli yorgunluk halsizlik hangi vitamin eksikliği?

Kalsiyum ve D vitamini vücudun ihtiyaç duyduğu mineral ve vitamindir. Kalsiyum ve D vitamini eksikliğinde yorgunluk, halsizlik ve güçsüzlük gibi belirtiler gözlemlenebilir. Ayrıca B 12 vitamini, magnezyum veya potasyum da yorgunluğa neden olabilir.

Sürekli uyuma isteği neden olur?

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Edvin Murrja “Gereken önlemleri almanıza rağmen uyuklama isteği geçmiyorsa doktorunuzdan destek isteyebilirsiniz. Genellikler kansızlık, uyku apne sendromu, tiroidin yavaş çalışması, vitamin eksikliği gibi nedenler uyku hali, uyuklama isteği nedeni olabilir” diyor.