Shell Taşıt Tanıma Nedir?

İçindekiler:

  1. Shell Taşıt Tanıma Nedir?
  2. Kolay Yakıt Sistemi Nedir?
  3. VavaCars araç satıyor mu?
  4. VAVA Cars nerede?
  5. Araç satış işlemi nasıl yapılır?
  6. Vavacars Genel müdür?
  7. Trink SAT nedir?

Shell Taşıt Tanıma Nedir?

Taşıt tanıma sistemi, firmaların araçlarının akaryakıt alımlarını takip edebilmesi için geliştirilmiş bir raporlama sistemidir. ... Araçlarınızın plakalarına özel olarak üretilen cihazlar sayesinde giderlerinizi takip etmenizi sağlayan sistem, şirket araçları dışındaki araçlarda kullanılamaz.

Kolay Yakıt Sistemi Nedir?

Hatasız yakıt doldurmayı sağlayan Ford Kolay Yakıt Sistemi. Bu özellik sayesinde aracınıza yanlış yakıt koymak neredeyse olanaksız hale gelir, çünkü farklı bir yakıt pompası depoya girmez. Ford Kolay Yakıt Sistemi'nin kapaksız bir sistem olması sayesinde kirli yakıt kapaklarına dokunmanıza da gerek kalmaz.

VavaCars araç satıyor mu?

VavaCars aslında araç alırken ve satarken işleri daha da basite indirmek için üretilmiş bir sistem. Satmak istediğiniz bir aracınız varsa VavaCars'tan ücretsiz değerleme yani aracınıza çıkacak olan ortalama bir fiyat teklifi alabiliyorsunuz.

VAVA Cars nerede?

Vava Cars, İstanbul ilinde Örnektepe Mh. Kervansaray Sk No:30/5 adresinde faaliyet gösteren bir galeridir.

Araç satış işlemi nasıl yapılır?

Araç, alıcı adına tescil edilir ve noter devri gerçekleşir. 301 TL'lik (2021 fiyatıdır) noter ücretini alıcının ödemesi gerekir. Satıcı adına olan ruhsat iptal edilir ve yeni tescil belgesi hazırlandıktan sonra satış belgesi sunulur. Böylece noter satış işlemleri gerçekleşmiş olur.

Vavacars Genel müdür?

VAVA Cars Genel Müdürü Uğur Sakarya Araba Sevdası'nda anlattı.

Trink SAT nedir?

Aracını Trink sat! Aracınızın bilgilerini doldurun, en doğru fiyata zahmetsizce satın! Aracınızı anında nakit olarak bize satarak lokasyonlarımızdan ayrılabilirsiniz. ... Aracınızın durumu bağımsız eksperler tarafından kontrol edilir, verilen fiyatı beğenmezseniz aracınızı satmak zorunda değilsiniz.