Norm hesaplama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Norm hesaplama nasıl yapılır?
  2. Okul normu nasıl öğrenilir?
  3. Toplam ders yükü nasıl hesaplanır?
  4. Norm fazlası olmak ne demek?
  5. Norm fazlası öğretmenler nasıl tercih yapacak?
  6. 2019 Norm Fazlası Öğretmen Atamaları Ne Zaman?

Norm hesaplama nasıl yapılır?

Bu şekilde yapılacak dağıtımda artan norm kadro, öncelikle o alanda norm kadro verilmemiş olan eğitim kurumuna olmak üzere, 6 saatten az olmamak şartıyla artan ders yükü en fazla olan eğitim kurumuna verilir." Toplam saat 21'e bölünür.

Okul normu nasıl öğrenilir?

Öğretmenler; http://kontenjan.meb.gov.tr/ linkine girerek karşılarına gelen ekranda MEBBİS kullanıcı adı ve Şifrelerini girdiklerinde sisteme girmiş olacaklar. Sisteme girildikten sonra Kurum Bilgileri tıklanırsa norm bilgileri görülebiliyor.

Toplam ders yükü nasıl hesaplanır?

ç) Mesleki ve teknik örgün ve yaygın eğitim kurumlarında alan/dal derslerine ilişkin ders yükü, haftalık ders çizelgesine göre her bir sınıfta okutulan ders miktarının grup sayısı ile çarpımı sonucunda bulunur.

Norm fazlası olmak ne demek?

NORM FAZLASI ÖĞRETMEN NEDİR ? ... Norm kadro fazlası olarak belirlenen bu öğretmenler; öncelikle görevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumları olmak üzere il içinde alanlarında norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre atanırlar.

Norm fazlası öğretmenler nasıl tercih yapacak?

Norm kadro fazlası olarak belirlenen öğretmenler; öncelikle görevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumları olmak üzere il içinde alanlarında norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre atanır.

2019 Norm Fazlası Öğretmen Atamaları Ne Zaman?

Bu işlemlere göre öğretmenlerin branşlarındaki ders yükü ve norm kadro öğretmen sayısı öğretmenlere tebliğ edilecek ve 2019-2020 eğitim öğretim yılına esas olmak üzere 7 Ekim 2019 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında eğitim kurumlarının norm kadroları güncellenecektir.