Yatık 8 nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yatık 8 nasıl yapılır?
  2. iPhone'da metrekare nasıl yazılır?
  3. Bilgisayarda işareti nasıl yapılır?
  4. Dizüstü bilgisayarda artı işareti nasıl yapılır?
  5. Mü işareti nasıl yapılır?

Yatık 8 nasıl yapılır?

Ctrl+V için boşluk tuşunun üç yanındaki Ctrl tuşuna basılı tutmanız ve aynı anda V'ye basmanız yeterlidir. Ctrl+V kombinasyonu için bir parmağınızı Ctrl tuşuna basılı tutarken başka parmağınızla V tuşuna basıp bırakmanız yeterlidir.

iPhone'da metrekare nasıl yazılır?

Eğer metre kare (m²) simgesini yazmak istiyorsanız öncelikle “m” harfine basın. Daha sonra ALT tuşuna basılı tutup 0178 yazın ve elinizi alt tuşundan çekin. Böylece ekrana burada olduğu gibi m² simgesi yazılmış olacaktır.

Bilgisayarda işareti nasıl yapılır?

Q klavye adına et (@) işareti yapabilmek için Alt Gr+Q tuşuna basmak yeterlidir. E klavye üzerinden et (@) işareti yapılmak istendiği zaman ise Alt Gr+F tuşuna basılabilir. Görüldüğü üzere her iki klavye türü üzerinden de aynı tuş kombinasyonu ile işareti gerçekleştirmek mümkün.

Dizüstü bilgisayarda artı işareti nasıl yapılır?

Bilgisayar klavyesi üzerinde + işareti yapmak oldukça kolaydır. Klavye üzerinde bulunan artı işaretine basmak yereli olacaktır. Bazı durumlarda ise Shift tuşuna basılı tutarak + simgesini gösteren rakama aynı anda basmak yazmanızı sağlayacaktır.

Mü işareti nasıl yapılır?

Bunun için kısa yollarda kullanılan Alt tuşunu kullanmak gerekir. Alt tuşuna basılı tutarak 0181 sayıları girilmelidir. Yani Alt+0181 kısa yolu kullanarak mikro işaretini oluşturabilirsiniz.