Ocean Vitamin C Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ocean Vitamin C Nasıl Kullanılır?
  2. Tablet C vitamini nasıl kullanılır?
  3. Aydınlatıcı serum nasıl kullanılır?
  4. Cosmed nasıl kullanılır?
  5. Aydınlatıcı Serum Nedir?
  6. Whitening serum ne işe yarar?

Ocean Vitamin C Nasıl Kullanılır?

Ocean Vitamin C, tek tabletinde içerdiği yüksek C vitamin içeriği ile günlük ihtiyacın karşılanmasına yardım eder. - Ürünü günlük C vitamini ihtiyacınızı karşılamak üzere güvenle kullanabilirsiniz. Kullanım Şekli: 1 tablet ürünü bol su ile oral yolla tüketiniz. Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Tablet C vitamini nasıl kullanılır?

Yetişkinlerin 1 tableti, 200 ml suda iyice çözündükten sonra tüketmesi tavsiye edilir. Su miktarı sadece ürünün tadını etkilemektedir. İstediğiniz miktarda sıvı kullanabilirsiniz. İdeal kullanım zamanı iki öğün arasında tok karnına kullanmanızdır.

Aydınlatıcı serum nasıl kullanılır?

Serumlar hem sabah hem akşam temizlenmiş cilde uygulanır. İnce yapıda olduğundan 1 dakika içinde emilir. Üzerine gündüzleri nemlendirici, akşamları gece kremi sürebilirsiniz. Belirtilen miktarda serumu parmak uçlarıyla hafif tampon hareketlerle yüze veya göz çevresine yedirin.

Cosmed nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır?

  1. Cildin uygun temizleyici ürünlerle temizlenmesinin ardından sabah ve akşam, tüm cilde uygulanması tavsiye edilir.
  2. Ciltte beyaz kalıntı bırakmaz, makyaj altı bazı olarak kullanıma uygundur.

Aydınlatıcı Serum Nedir?

İçeriğinde bulunan stabilize C vitamini ve leke karşıtı aktifler ile koyu lekelerin giderilmesine ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Anti-oksidan özelliğe sahip ürün cildi DNA hasarına karşı korumaya yardımcı, kolajen sentezini artırmaya destektir.

Whitening serum ne işe yarar?

Cilt hücresi hasarını önleyen ve hücre dejenerasyonunu geciktiren 50 kart arttırılmış Diamond Sirt, 3 tip C vitamini ve B3 Vitamini ile formüle edilen serum cildinizde meydana gelen istenmeyen renk değişimlerini azaltmayı ve cilt rengini eşitlemeyi amaçlar.