Üsküdar'dan Polonezköy Tabiat Parkına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Üsküdar'dan Polonezköy Tabiat Parkına nasıl gidilir?
  2. Polonezköy'e kaç saatte gidilir?
  3. Polonezköy'e hangi otobüs gider?
  4. Riva'ya Mecidiyekoyden nasil gidilir?
  5. Beykoz Polonezköy arası kaç km?

Üsküdar'dan Polonezköy Tabiat Parkına nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Polonezköy Tabiat Parkı'na Nasıl Gidilir ? ; Üsküdar-Beykoz otobüs hatlarından olan 135G ve 136 hat nolu İETT otobüsleriyle tabiat parkına ulaşım mümkün.

Polonezköy'e kaç saatte gidilir?

Anadolu yakasında, Kavacık-Beykoz-Üsküdar sapağından yaklaşık 300 metre sonra yol ayrımında soldan devam ediyorsunuz. Oradan itibaren 12 km yolu Polonezköy'e kadar orman içinde gidiyorsunuz. Avrupa yakasından en fazla bir saat, Anadolu yakasından yarım saatte ulaşılabilecek bir yer Polonezköy.

Polonezköy'e hangi otobüs gider?

Polonezköy'e toplu taşıma ile ulaşmak için Polonezköy merkeze 4 km mesafeki Cumhuriyet Köyüne gelen 137 no'lu Kavacık -Beykoz-Riva-Cumhuriyet Köyü belediye otobüslerini kullanabilirsiniz. Ümraniye´den ise 138 numaralı otobüslerle Polonezköy Tabiat parkı yakınındaki Cumhuriyet köyüne ulaşılabilir.

Riva'ya Mecidiyekoyden nasil gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuyla Mecidiyeköy-Şişli durağında inerek Meydan çıkışından çıkınız. Mezarlığın ordaki otobüs duraklarından 121A'ya binerek Beykoz durağında indikten sonra Beykoz-Riva dolmuşlarına binerek Riva'ya ulaşabilirsiniz.

Beykoz Polonezköy arası kaç km?

Polonezköy İstanbul Beykoz arası mesafe : 11 kilometre. Polonezköy İstanbul Beykoz arası süre : 17 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Polonezköy İstanbul Beykoz arası yol haritasına ulaşabilir, Polonezköy İstanbul noktasından Beykoz ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.