Çukur Karaca kimin kızı?

İçindekiler:

  1. Çukur Karaca kimin kızı?
  2. Çukur Selimin annesi kim?
  3. Cukur akının babası kimdir?
  4. Çukurdaki gizemli oyuncu kim?
  5. Çukura yeni giren maskeli oyuncu kim?
  6. Çukur karateci kim?

Çukur Karaca kimin kızı?

Dizide Selim karakterini canlandıran Öner Erkan ile Selim karakterinin kızı Karaca karakterini canlandıran Ece Yaşar'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, ikili arasındaki aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Çukur Selimin annesi kim?

Son olarak "Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizi ile ekrana gelen Kadir Çermik,şu anda "Çukur" dizisinde Emmi karakterini canlandırmaktadır. Selim'in eşi ve Karaca'nın annesi olan Ayşe, Koçovalı Ailesi'nin hırslı ve kurnaz gelinidir. Sultan'ın kurallarına harfiyen uyuyor gibi gözükse de aslında gözü onun tahtındadır.

Cukur akının babası kimdir?

Akın Koçovalı'nın Babası Kahraman Koçovalı

Çukurdaki gizemli oyuncu kim?

KEMAL, ÇUKUR'A MASKELİ DÖVÜŞÇÜ OLARAK GERİ DÖNDÜ Yamaç'a hayatının dayağını atan maskeli ve gizemli adam Çukur dizisinde daha önce hayatını kaybederek diziye devam eden Kemal'den başkası değil. Gizemli ve maskeli adamı daha önce Kemal rolünü canlandıran Uğur Yıldıran canlandırıyor.

Çukura yeni giren maskeli oyuncu kim?

İşte tüm detaylar... Edinilen bilgiye göre maskeli olarak dizide rol alan oyuncunun daha önceki bölümlerde Kemal rolü ile dizide yer alan Uğur Yıldıran olduğu belirtiliyor. Yıldıran, Çukur dizisinin aksiyon senaristliği görevinde de bulunuyor.

Çukur karateci kim?

Show TV'nin vazgeçilmez dizilerinden olan Çukur dizisinde maskeli kişiye hayat veren karakter merak konusu. Koçova ailesine tuzak kurarak kılıç kullanan maskeli karakter oyunların üstesinden geldi. Yamaç karakteriyle de dövüşen maskeli Yamac'ı da alt etti. Maskeli adamı ise Çağatay Erdenet getirdi.