Metin 2 amacı nedir?

İçindekiler:

  1. Metin 2 amacı nedir?
  2. Metin 2 ne zaman cikti?
  3. Metin 2 NP sistemi nedir?
  4. Metin 2 pvp server nasıl girilir?
  5. Knight Online np ler ne işe yarar?
  6. Metin 2 yi kim kurdu?
  7. Metin 2 ne zaman kuruldu?
  8. Metin 2 türkiyeye ne zaman geldi?
  9. Metin2 Steam oynanır mı?
  10. Metin2 Steam nasıl girilir?
  11. Metin 2 TL ne demek?
  12. Metin2 Karakter silme kodu nedir?
  13. Metin 2 TGM nedir?
  14. GM açılımı nedir Metin2?
  15. GM ne demek oyun?
  16. Lol GM ne demek?
  17. GM ne demek Insta?

Metin 2 amacı nedir?

Metin2'nin konusu üç büyük imparatorluğun savaşını anlatan bir Uzak Doğu hikâyesidir. İlk olarak sadece hayvan ve bitki hayatı vardı ve bir Metin taşı gelip vahşi hayatı kırıp üç imparatorluğun sınırlarını çizdi. Oyunda amaç ise savaşarak kendini geliştirmektir.

Metin 2 ne zaman cikti?

2004

Metin 2 NP sistemi nedir?

NP Sistemi Nedir? NP Sistemi oyun ws atan karakterlerin kazanım sayılarına göre NP kazanmaları ve NP Sıralama Listesinde sıralamalarını yükseltmesidir. Bu sistem PVP Serverlara yeni bir soluk getirecek gerçekten önemli bir sistem bu sistemin kurulumunda sizlere yardımcı olucaz.

Metin 2 pvp server nasıl girilir?

Öncelikle resmi sitesine giderek metin2 oyununu indirmeniz gerekmektedir. Oyunu indirip oyuna girinceye kadar bütün pack dosyaları ile birlikte güncelleyin. Oyun kullanıma hazır olsun. 2- Daha sonra Bir pvp serveri sitemizden seçerek oyunsitesinde kayıt olup yama pack dosyalarını full yazanlar en stabil çalışanlardır.

Knight Online np ler ne işe yarar?

National Points (NP), oyunda büyük moblardan bazılarını öldürünce ya da savaş haritalarında (Colony Zone, Ardream vb.) karşı ırktan birini öldürünce kazanılan puan.

Metin 2 yi kim kurdu?

Metin2, çok oyunculu online istemci MMORPG rol yapma oyunudur. 2005 yılının Mart ayında Ymir Entertainment şirketi tarafından Kore'de yayına başladı. 2006 yılında Gameforge 4D GmbH tarafından satın alındı ve 17 dilde hizmet vermeye başladı.

Metin 2 ne zaman kuruldu?

2004

Metin 2 türkiyeye ne zaman geldi?

tarihinde ki oyuncu sıralaması bu yıllardan sonra Metin2 tüm Avrupa da hızla yayılmaya başladı Türkiye`de en çok oynanan diğer online oyunlardan kullanıcıların bir kısmı Metin2 yi tercih etmeye başladılar.

Metin2 Steam oynanır mı?

Eskiden herkesin severek oynadığı Metin2 oyunu bugün Steam platformunda açılıyor. Yaklaşık 1 hafta önce Gameforge tarafından duyurulan Steam Metin2, sadece Steam için ayrı bir sunucu barındıracak. Steam Metin2 ile hilelere ve aynı zamanda bot hesaplara engel olunacağı düşünülüyor.

Metin2 Steam nasıl girilir?

Steam'e kurduktan sonra üyeliğimize girip mağaza kısmına tıklıyoruz.

  1. Ardından aramaya Metin2 yazıp aratıyoruz ve oyuna tıklıyoruz.
  2. Daha sonra gelen sayfadan oyunu oyna diyoruz.
  3. Ardından oyunun indirilmesini bekliyoruz ve oyun kütüphanemize geliyor.
  4. Oyunu kütüphaneden bulup mausa sağ tıklayıp özellikler diyoruz.

Metin 2 TL ne demek?

[TL]Takım Lideri, Takımda ki görevlilerden sorumludur takımın tüm sorumluluğunu üzerinde taşır ve takımda ki yetkililere çeşitli görevler vermekle yetkilendirilmiştir. [GA]GameAdministrator, oyundaki en yüksek otoritedir. Yeni işe alımlar yapar, kritik kararlar verir ve oyunda bir tür ekip lideridir.

Metin2 Karakter silme kodu nedir?

C: Karakter Silme Kodu Yardım silme kodun senin oyuna kayıt olurken verdiğin doğum günün! Örnğin oyuna kayıt olurken verdiğin doğum günün (atıyorum mesela )silme kodunda otomatik olarak şöyle oluyor : D200690 yani doğum günün gün ve ay yılın son 2 rakamı birde en başa büyük d harfi bu kdr !

Metin 2 TGM nedir?

Oyun içerisinde aktif sorumlulukları bulunmaktadır. ... Daha Sonra SGO/SGM ve Oyun Yöneticisine başvurabilirsiniz. Trial Game Master (TGM) TGM'ler yetkilendirildikleri oyun serverından sorumludurlar ve bu serverdaki destek taleplerini ve şikayetleri incelemekle görevlendirilmişlerdir.

GM açılımı nedir Metin2?

GM kelimesinin açılımı good morning olarak belirtilmektedir.

GM ne demek oyun?

GM, Game Master'ın kısaltılmış halidir ve oyun yöneticisi anlamına gelir.Game Master'lar oyunu koordine etme görevini üstlenirler.Sunucularda oyunun adil ve temiz kalması görevinin yanında, oyuncuların genel sorularınada cevap verirler..

Lol GM ne demek?

Game Master'in kısaltmasıdır ve İngilizce kökenli bir terimdir. ... Oyunun heyecanına kapılan oyuncular bazen sinirlerine hâkim olamayıp ceza alabilecekleri davranışlarda bulunurlar ve karşılık olarak da gm tarafından cezalandırılırlar.

GM ne demek Insta?

En çok kullanılan kısaltmaların başında “GM” kısaltması geliyor. Bu kısaltmayı insanlar sevdiği diğer insanlara “Günaydın” demek için kullanıyor. Bunun dışında bir diğer en çok kullanılan kısaltma “GN” kısaltmasıdır. Bu kısaltmanın açılımı ise “Good Night” yani iyi gecelerdir.