Haluk Levent kimdir aslen nerelidir?

İçindekiler:

  1. Haluk Levent kimdir aslen nerelidir?
  2. Haluk Levent boyu kaç cm?
  3. Haluk Levent kac kardes?
  4. Ahbap derneginden nasil yardim alabilirim?
  5. Haluk Levent'in yardım derneğine nasıl başvurulur?
  6. Elfida ne için yazıldı?
  7. Elfida şarkısının hikayesi nedir?
  8. Elfida sözleri kimin için yazıldı?

Haluk Levent kimdir aslen nerelidir?

26 Kasım 1968 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Yamaçlı mahallesinde doğmuştur. Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu'nda okudu. Adana Atatürk Lisesi'nden mezun oldu.

Haluk Levent boyu kaç cm?

Haluk Levent Kimdir?
Gerçek Adı:Haluk Levent
Doğum Yeri:Adana
Boyu:1.

Haluk Levent kac kardes?

Berkant Acil

Ahbap derneginden nasil yardim alabilirim?

Başvuru yapmanız için önce ahbap.org sitesine üye olmanız gerekli. "Üyelik İşlemleri"nin altında yer alan"Profil"e tıklayın. "Yardım Talebi"nin altındaki "Sosyal Yardım" seçeneğini seçin ve "Başvur"a tıklayın.

Haluk Levent'in yardım derneğine nasıl başvurulur?

Derneğe yardım talebinde bulunacak kişiler öncelikle derneğin resmi internet adresi üzerinden başvuru yapmalıdır. Yarım talebinde bulunmak isteyen kişiler üye olduktan sonra ana sayfada yardım talebi başvur sekmesine tıklayarak başvurularını yapabilir.

Elfida ne için yazıldı?

Elfida Beyzanur isimli bir kız çocuğuna yazılmış. Emrah, "Gözden çıkarılan kadın anlamı Osmanlıca'da Elfida." dedi. Belki tam birebir anlamı olmuyordu ama bir kavram olarak çok uyuyordu. Tabi biz birbirimize sarılıp ağladık. Gerçekten Beyzanur'u çok seviyordum.

Elfida şarkısının hikayesi nedir?

Haluk Levent Elfida şarkısını 9 yaşındaki bir kız çocuğuna yazmıştır. Hikayesi şu şekilde: Haluk Levent kanser hastası olan 16 çocuğun bakımını üstlenmişti. ... Elfida'nın vefatından sonra yıkılan Haluk Levent bu şarkıyı da Elfida için yazmıştır.

Elfida sözleri kimin için yazıldı?

Haluk Levent'in bu şarkıyı oluşturma hikayesi de çok özel. Kanser hastası 16 çocuğun bakımını üstlenmiş olan Levent, bu çocuklar arasında bulunan 9 yaşındaki Elfida'nın vefatıyla yıkılmıştı. İşte bu şarkıyı küçük Elfida için yazmış. Haluk Levent yazdığı şarkıyı Elfida'ya dinletmeyi çok istemiş.