Görev çubuğu nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Görev çubuğu nedir ne işe yarar?
  2. Internet araçları nerede?
  3. Google Toolbar for Internet Explorer nedir?
  4. Toolbartr nedir?
  5. Android Toolbar nedir?
  6. Internet Özellikleri penceresi nasıl açılır?

Görev çubuğu nedir ne işe yarar?

Görev Çubuğu, Başlat Menüsü'nün de üzerinde bulunduğu ekranın alt kısmında bulunan açık programları ya da belgeleri gösteren bir Masaüstü elemanıdır. Açık bulunan tüm program, pencere ve belgeler görev çubuğunda gözlenebilir.

Internet araçları nerede?

Tüm ayarları ve seçenekleri görüntülemek için, masaüstünde Internet Explorer 'ı açın ve Toolsİnternet seçenekleri> araçlar 'ı seçin.

Google Toolbar for Internet Explorer nedir?

İnternetten birkaç dakika içerisinde ücretsiz şekilde indirebileceğiniz Google Toolbar, bir seferlik indirmeyle tarayıcınızla uyum içerisinde çalışacaktır. Araç çubuğunun üzerinde yer alan simgeleri ve arama bölümlerinin düzenlenmesini de yine Google Toolbar üzerinde yapabilirsiniz.

Toolbartr nedir?

Toolbar (Araç Çubuğu), arama motorları, haber siteleri ve radyo siteleri gibi çeşitli web siteleri tarafından kullanıcılara sunulan ve internet tarayıcısına eklenerek kolayca işlemler gerçekleştirmeye yardımcı olan bir menü çubuğudur.

Android Toolbar nedir?

Arkadaşlar toolbar, Android 5 (Lolipop) sürümüyle gelen bir özelliktir ve actionBar yerine kullanılabilen bir araçtır. Toolbar, actionBar'a göre daha gelişmiş daha, daha büyük ve daha özgür kullanılabilen bir araçtır.

Internet Özellikleri penceresi nasıl açılır?

Sağ üstte bulunan "Araçlar" başlığına tıklayınız. Açılan menüden "İnternet Seçenekleri" başlığına tıklayınız. Ayarlar penceresinden “Gelişmiş ayarları göster” seçeneğine basınız.