Jungkook dövmeleri gerçek mi?

İçindekiler:

  1. Jungkook dövmeleri gerçek mi?
  2. Jungkook dövmesi geçici mi?
  3. Jungkook dövmesini ne zaman yaptırdı?
  4. Jungkook neden ağladı?
  5. BTS Jungkook neden bayıldı?
  6. V nin hastalığı ne?
  7. Park Jimin kaç kardeş?

Jungkook dövmeleri gerçek mi?

Jungkook'un el ve kol dövmeleri kalıcı. Jimin'in NEVERMIND ve 13 dövmesinin de kalıcı olduğunda hemfikiriz. Jimin'in Young Forever dövmesi, Jungkook ile yemek pişirdikleri v live sırasında görüldü. Henüz kalıcılığı konusunda bilgimiz yok.

Jungkook dövmesi geçici mi?

Jungkook, dövmesiyle ilgili henüz konuşmadı, bu nedenle gerçek mi yoksa geçici dövme mi henüz bilinmiyor. Fakat geçici de olsa, Jungkook'un eline “ARMY” yazdırması dürüst olmak gerekirse, şimdiye kadarki en tatlı şey olabilir.

Jungkook dövmesini ne zaman yaptırdı?

Nicki Swift'in aktardığına göre şarkıcı 2014'te daha 16 yaşındayken büyüyünce dövme yaptırmak istediğini söylemişti. Ancak ilk dövmesi Eylül 2019'da görülmüştü. Jungkook o dönemde eline, bugün epey ünlü olan ARMY dövmesini yaptırmış, hayranlar da bu dövmenin kendilerine referans verdiğini düşünmüştü.

Jungkook neden ağladı?

9 Eylül günü prova odasında geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle topuk zedenlenmesi yaşayan ve akabinde sahnede dans etmesi uygun görülmeyen Jungkook sahnede ağladı!

BTS Jungkook neden bayıldı?

Dün Bts üyesi Jungkook, 8 Mayıs'da da Exo üyesi Lay hastaneye kaldırıldı! 8 Mayıs'da Lay'ın konuk olarak yer aldığı Çin varyete şovu olan Extreme Challange çekimleri sırasında halsizleşen oppamız lavaboya gitmek için hareketlenince bayılmış. Çekimler sırasında da durumunun iyi olmayıp sıkça kustuğu bahsedilmiş.

V nin hastalığı ne?

BTS V, kolinerjik ürtiker'den muzdarip olduğunu bildirdi! Ünlü idol 14 Temmuz'da, "BTS Weverse" (grubun yeni global fan kafesi) tarafından bir fanın postuna cevap verdi. "Hayır, kolinerjik alerjim var.

Park Jimin kaç kardeş?

İki kardeşler, Jimin'in ondan iki yaş küçük bir erkek kardeşi var. Erkek kardeşiyle gerçekten yakın oldukları söyleniyor. Jimin'in ebeveynleri daha önce Busan'da sık sık hayranları tarafından ziyaret edilen bir kafeye sahipti.