Gönül dağı hikayesi gerçek mı?

İçindekiler:

  1. Gönül dağı hikayesi gerçek mı?
  2. Gönül dağı türküsü hangi bölgeye aittir?
  3. Gedelli nerede Yozgat?
  4. Yozgat'ta Gönül Dağı diye bir yer var mı?
  5. Gedelli Belediyesi nereye ait?
  6. Gedelli nerede Gönül Dağı?
  7. Gebelli nereye bağlı?
  8. Ankara Gedelli arası kaç km?
  9. Gedelli Sivrihisar nerede?
  10. Sivrihisar Gedelli arası kaç km?
  11. Gönül Dağı Sivrihisar'ın hangi köyünde çekiliyor?
  12. Eskişehir Gedelli arası kaç km?
  13. Sivrihisar ilçesi hangi ile bağlı?

Gönül dağı hikayesi gerçek mı?

Ancak genele baktığımızda Gönül Dağı dizisi işlenen aşk hikayesi ve karakter özellikleri ile Mustafa Çiftçi'nin hikayesine sadık kalmıştır. Gönül Dağı dizisinde işlenen saf aşk hikayesi, Mustafa Çiftçi'nin hikayesinden alınmıştır.

Gönül dağı türküsü hangi bölgeye aittir?

Bozlak türkülerini feryat olarak nitelendiren Ertaş, 1938 yılında Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi, Abdallar (Kırtıllar) köyünde dünyaya geldi.

Gedelli nerede Yozgat?

Dizide kullanılan araçların plakası 66 yani Yozgat plakalı olsa da dizi Eskişehir'in Sivirhisar ilçesinde Gedelli olarak gösterilerek çekiliyor. Gedelli Yozgat'ta imiş gibi anlaşılsa da aslında Eskişehir'de bulunuyor.

Yozgat'ta Gönül Dağı diye bir yer var mı?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir ilimizin Sivrihisar ilçesi kırsal alanlarında devam ediyor. ... Gönül Dağı dizisinde gedelli adı verilen bir belde görünüyor ve dizinin Yozgat'ta çekildiği varsayılıyor. Ancak gerçekte dizi Yozgat'ta değil Eskişehir ilimizin Sivrihisar ilçesinde çekiliyor ve Gedelli beldesi de burada.

Gedelli Belediyesi nereye ait?

Gedelli beldesi İç Anadolu Bölgesinde bulunan Niğde şehrine bağlı Ulukışla ilçesinin bir köyüdür. Gedelli Beldesinde toplamda 218 kişi yaşamaktadır.

Gedelli nerede Gönül Dağı?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmektedir. Dizide görünen Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Gebelli nereye bağlı?

Gebelli, Espiye
Gebelli
Giresun
ÜlkeTürkiye
İlGiresun
İlçeEspiye

Ankara Gedelli arası kaç km?

Ankara Niğde Ulukışla Gedelli Köyü arası mesafe : 376 kilometre.

Gedelli Sivrihisar nerede?

Gerçekte Gedelli Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yer alan bir köydür. Ancak çekimler için Sivrihisar'ın daha uygun olduğuna karar verilmiş.

Sivrihisar Gedelli arası kaç km?

Eskişehir, Sivrihisar gedelli köyü Eskişehir arası mesafe : 97 kilometre. Eskişehir, Sivrihisar gedelli köyü Eskişehir arası süre : 1 Saat 22 dakika.

Gönül Dağı Sivrihisar'ın hangi köyünde çekiliyor?

Dizide görünen Gedelli köyü Gönül Dağı dizisinin çekildiği köydür. Günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Gönül Dağı dizisinin senaryosunda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Eskişehir Gedelli arası kaç km?

Eskişehir, Sivrihisar gedelli belediye Kütahya arası mesafe : 177 kilometre.

Sivrihisar ilçesi hangi ile bağlı?

Sivrihisar, Eskişehir'in en büyük ilçesidir. Nasreddin Hoca, Yunus Emre, Aziz Mahmut Hüdai, Hızır Bey gibi çok önemli Türk büyüklerinin bu ilçeden çıktığı iddia edilmektedir. Ankara'ya 120 km. Eskişehir'e 90 km. uzaklıktadır.