Dilara Kurtulmuş ne iş yapıyor?

İçindekiler:

  1. Dilara Kurtulmuş ne iş yapıyor?
  2. Selenadaki Nazlının gerçek adı nedir?
  3. Dilara Kurtulmuş aslen nereli?
  4. Selena Gomez kaç doğumlu?
  5. Hazal Şenel nereli?
  6. Hazal Şenel evli mi?
  7. Bertan Asllani kaç yaşında?
  8. Bertan Asllani hangi dizide oynayacak?
  9. Akrep dizisi Efe kim?
  10. Akrep Ahmet kim?
  11. Akrep Merve Kimdir?
  12. Müge Su Şahin ne mezunu?
  13. Müge Su Şahin hangi dizilerde oynadı?
  14. Akrep Aras kaç yaşında?
  15. Akrep Merve kaç yaşında?

Dilara Kurtulmuş ne iş yapıyor?

Oyuncu

Selenadaki Nazlının gerçek adı nedir?

Selena dizisinde Sinem Kobal'ın en küçük kardeşini oynayan ve Nazlı karakterine hayat veren Dilara Kurtulmuş büyüdü ve üniversiteye başladı. ... 2002 yılında itibaren reklamlarda oynayan Dilara Kurtulmuş son dönemde ekranlarda pek gözükmese de hatırlanmaya devam ediyor.

Dilara Kurtulmuş aslen nereli?

Dilara Kurtulmuş
Doğum12 Mayıs 1998 Avusturya
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2002-2015

Selena Gomez kaç doğumlu?

Dilara Kurtulmuş, 12 Mayıs 1998 tarihinde Avusturya'da dünyaya geldi. 2 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşti.

Hazal Şenel nereli?

Hazal Şenel, 18 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Selena dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile yaşayan Hazal Şenel daha sonra; İçimdeki Fırtına, Türk Malı ve Pis Yedili, İki Yalancı dizilerinde rol almıştır.

Hazal Şenel evli mi?

Selana dizisinde Kıvılcım rolünde izlediğimiz Hazal Şenel sosyal medya paylaşımı ile evlilik teklifi aldığını duyurdu. 28 yaşında olan Hazal Şenel bir süredir birlikte olduğu Makedon pop şarkıcısı sevgilisi Bertan Asllani ile dünya evine girecek.

Bertan Asllani kaç yaşında?

Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 tarihinde Makedonya'nın Üsküp kentinde dünyaya gelmiştir. Üsküp Eski Türk Çarşısı'nda 'Saatçi Selim' olarak bilinen esnafın oğludur. Müzik ve sporla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve kendi stüdyosunu henüz 13 yaşında kurarak beste yapmaya başlamıştır.

Bertan Asllani hangi dizide oynayacak?

  • DİZİLER.
  • Cam Tavanlar.
  • Çukur.
  • Alev Alev.
  • Kuzey Yıldızı İlk Aşk.
  • Kırmızı Kamyon.

Akrep dizisi Efe kim?

Akrep dizisinde Efe karakterini oynayacak olan Bertan Asllani 3 Temmuz 1990 yılında Makedonya'nın Üsküp şehrinde dünyaya geldi.

Akrep Ahmet kim?

Star'da Perşembe akşamını dolduran Akrep'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Başarılı oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, Ahmet karakteri ile Akrep dizisine dahil oldu. ... Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim gibi önemli oyuncuların yer aldığı Akrep dizisinde başka bir önemli oyuncu daha yer aldı.

Akrep Merve Kimdir?

Yeni başlayacak Akrep dizisi Merve Karakteri ( Müge Su Şahin) kimdir)? Dizide Merve karakterini canlandıran oyuncumuzun gerçek adı Müge Su Şahin'dir. 12 Haziran 2001 Ankara doğumlu olan Şahin, 1.

Müge Su Şahin ne mezunu?

Müge Su Şahin, 12 Haziran 2001 senesinde Ankara'da oğlu olmuştur. Performance School Beştepe Okulları'ndan mezun olmuştur. Sanatla yakından ilgili olan Müge Su Şahin, 'Bizim hikaye' adlı dizideki Muzi Muazzez karakteri ile tanınmıştır.

Müge Su Şahin hangi dizilerde oynadı?

Bizim Hikaye2017 – 2019

Akrep Aras kaç yaşında?

Yusuf Çim (Akrep Aras) Künye
Akrep Dizisi Aras KimdirGerçek adı Yusuf Çim
Kaç Yaşında30 Yaş – 26 Eylül 1991 Doğumlu
Kilosu79 kg
Boyu1.

Akrep Merve kaç yaşında?

Müge Su Şahin, 12 Haziran 2001 Ankara doğumlu, 20 yaşında. Boyu 173 cm, kilosu ise 60 kg. Kariyerinin daha henüz başında olan güzel bir oyuncu Akrep Merve karakteri ile ikinci projesine imza atmış durumda.