Cin tonik ile ne yenir?

İçindekiler:

  1. Cin tonik ile ne yenir?
  2. Cin nasıl içilir mezesi nedir?
  3. Gin Tonic nasıl hazirlanir?
  4. Cin Tonikteki tonik nedir?
  5. Cin tonik içinde ne var?

Cin tonik ile ne yenir?

Tabi sadece dut değil, çilek, yaban mersini, böğürtlen cin tonikten aldığınız tadı destekler ve daha çok zevk almanızı sağlar. Son olarak deniz ürünleri cin tonik ile beraber çok yakışmaktadır. Özellikle somon, cin tonike güzel eşlik eder ve tavsiye edilir. Tabi karides, eskalop veya istiridye de beraber tüketilebilir.

Cin nasıl içilir mezesi nedir?

Kokteyllerin ana içkisi olarak da tanınan Gin, sek olarak ya da yalnızca buz eklenerek de içilebilir. En fazla tüketilme şekli Gin Tonik ve Gin Sodadır. Bir dilim limon ile, tonik ya da soda eklenerek servis edilir.

Gin Tonic nasıl hazirlanir?

Yazının başında dediğimiz gibi yapımı çok basit. Gerekli malzemeleri söyledik. Kısaca malzemeler; Cin, Tonik, Misket Limon ve Buz. İlk olarak Highball Bardağımızın içine bolca buz küpleri atıyoruz. Jigger ölçeğimizin küçük tarafıyla 2 ölçek cin koyuyoruz ardından yarım misket limon sıkıyoruz.

Cin Tonikteki tonik nedir?

Tonik, (içecek) içine kinin katılmış sodaya verilen addır. ... Başlangıçta sıtmaya karşı profilaktik olarak kullanılan tonik genellikle önemli ölçüde daha düşük kinin içeriğine sahiptir ve günümüzde de sıklıkla tatlandırılmış olmasına rağmen, kendine özgü acı tadı için tüketilmektedir.

Cin tonik içinde ne var?

19. yüzyılın başlarında Hindistan'daki İngiliz subaylar, içtikleri alkole daha lezzetli bir hale getirmek için tonik su, şeker, kireç ve cin karışımını ekleyerek bir içecek denediler ve cin ve tonik karışımını buldular. Klasik ve kolay bir karışım olan, cin ve tonik (veya C&T) hafif ve ferahlatıcı bir içecektir.