Doğum haritasında verteks ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Doğum haritasında verteks ne anlama gelir?
  2. Haritada verteks ne demek?
  3. Vertex terazide ne demek?
  4. Verteks nedir tıp?
  5. Verteks noktası ne demek?
  6. Astroloji de ep ne demek?

Doğum haritasında verteks ne anlama gelir?

Vertex ise kişinin kontrolü ve deneyimi dışında kalan, ama sürekli başka insanlar tarafından maruz bırakıldığı her türlü sosyal deneyim alanını sembolize eder (Her türlü sosyal karşılaşma, sevgililik, arkadaşlık vb).

Haritada verteks ne demek?

Vertex, kişi haritasındaki matematiksel bir noktadır, daima haritanın sağ tarafında bulunur. Ekliptik ve asal dikeyin kesişimidir ve astrologlar bunun çok önemli olup olmadığını tartışmaya meyillidir.

Vertex terazide ne demek?

Verteks Terazi burcunda: Bu yaşam sürecinde birey barış ve düzeni sağlamak adına çatışan gruplar arasında köprü olmayı öğrenmeye, onları uzlaşmaya vardırmaya, adaleti iyileştirmeye ve çatışan meselelere uyum getirmeye çekilecektir.

Verteks nedir tıp?

Verteks kelime anlamı olarak cismin veya maddenin üst kısmını anlatmak için kullanılmaktadır. Üst kısım olarak en tepe noktasına verteks denmektedir. Vertex kelimesi tıp alanında da kullanılmakta olan bir kelimedir. Verteks kelimesi insan vücudunda veya eşyalarda kullanmak mümkündür.

Verteks noktası ne demek?

Vertex noktası haritada teorik bir nokta olarak geçer.Bu nokta her tetiklendiğinde bize kadersel olaylar yaşatır ve hayatımızın yönünü iyiye ya da kötüye çevirir.

Astroloji de ep ne demek?

EP, İngilizce East Point (Doğu Noktası) teriminin kısaltmasıdır. Doğu Noktası, Enlem 0 derece ekvator alınarak hesaplanan noktadır. Teknik olarak bulunduğunuz yerde Başucundan geçen Ana Düşey Dairesi, Ekliptik ve Ufuk Düzleminin doğuda kesiştiği noktadır.