Balon turu fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Balon turu fiyatı ne kadar?
  2. Ürgüp'te balona binmek ne kadar?
  3. Nevşehir'de balon nereden izlenir?
  4. Nevşehir'de Balonlar hangi ilçede?
  5. Ürgüpte gün doğumu nerede izlenir?

Balon turu fiyatı ne kadar?

Kapadokyadayim olarak en uygun fiyatı sizlere minimum fiyatı sunuyoruz. 1 saatlik uçuşu kapsayan ve toplam 3 saat kadar süren balon turu fiyatı 150 euro civarındadır. Bulunduğumuz sezona göre fiyatlar değişkenlik gösterir.

Ürgüp'te balona binmek ne kadar?

Fiyatlar kişi başı 200 Euro (örneğin sezon sonu) – 250 Euro arasında değişiyor ve uçuş süresi ortalama bir saat sürüyor.

Nevşehir'de balon nereden izlenir?

Nevşehir'in ulaşımı en kolay ilçelerinden biri olan Göreme'de yer alan Aşıklar Tepesi'ne gitmek çok kolay. Göreme Tarihî Millî Parkı içinde yer alan Aşıklar Tepesi yani resmi adıyla Aydın Kırağı Tepesi, Göreme'de hem eşsiz vadi manzarasını hem de balonları rahatça seyredebileceğiniz mükemmel bir nokta.

Nevşehir'de Balonlar hangi ilçede?

Balonların uçuş başlangıç yeri genel olarak Göreme bölgesi olmaktadır. 1 yıl boyunca, farklı ülkelerden gelen yaklaşık 1 milyona yakın turistin Kapadokya balon turu yaptığını söyleyebiliriz.

Ürgüpte gün doğumu nerede izlenir?

Kapadokya'da gün doğumunun en iyi izlenebileceği iki yer var. Bunlardan birisi Göreme yakınlarındaki Aşıklar Tepesi, diğeri ise Uçhisar'daki Uçhisar Kalesi. Bunların yanında Kapadokya Balon Turu ile de yine Kapadokya'da havadan iyi gün doğumu deneyimi yaşayabilirsiniz.