Üsküdardan Fatihe Marmaray nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Üsküdardan Fatihe Marmaray nasıl gidilir?
  2. Üsküdardan Fatih camiine nasıl gidilir?
  3. Edirnekapı metrobüsten Fatihe nasıl gidilir?
  4. Fatihin türbesine nasıl gidilir?
  5. Fatih mahallesine hangi Otobüs gider?
  6. Fatih Sultan Mehmet Türbesi nerededir?

Üsküdardan Fatihe Marmaray nasıl gidilir?

Marmaray hattını kullanacaksanız, Fatih'e gitmek için aktarma yapmanız gerekmektedir. Üsküdar, Kadıköy, Yenikapı ya da Kazlıçeşme duraklarından geliyorsanız, Sirkeci durağında inerek Fatih ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz. Yenikapı durağında inerseniz, M1A, MB1 ve M2 metro hatlarını kullanarak aktarma yapabilirsiniz.

Üsküdardan Fatih camiine nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Eminönü vapuruna bininiz. Eminönü otobüs duraklarından 32, 36KE, 37E, 336E, 90 numaralı otobüslerden birine binerek Fatih durağında indiğinizde Fatih Camii'ne ulaşabilirsiniz.

Edirnekapı metrobüsten Fatihe nasıl gidilir?

Metrobüs ile doğrudan Fatih ilçesine ulaşım olanağı bulunmamaktadır. Metrobüs ile gelecekseniz; Cevizlibağ durağında indikten sonra Kabataş tramvay hattını kullanarak aktarma yapmanız gerekmektedir. Metrobüs ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Fatihin türbesine nasıl gidilir?

Fatih Sultan Mehmet Türbesi, Fevzi Paşa Caddesi ile Halice bakan yönündedir. İstanbul'un her noktasından ve özellikle Eminönü'nden kalkan toplu taşıma araçları ile Fatih ilçesine gidilebiliyor. Araçtan indikten sonra ise Yavuz Sultan Selim durağında inilerek yaklaşık beş dakika yürüdükten sonra türbeye varılıyor.

Fatih mahallesine hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Fatih Mahallesi yakınından geçiyor: 131K, 131V, 131Y, 132M, 18F.

Fatih Sultan Mehmet Türbesi nerededir?

Fatih Sultan Mehmet Han türbesi nerede (Haritalı)? Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesi, Fatih Camii'nde yer almaktadır. Fatih'te bulunan ve oldukça geniş bir alana yayılan Fatih Camii külliyesi, İstanbul'un fethinden sonra inşa edilmiş ilk külliye olma özelliği taşımaktadır.