Farmasi at kestanesi neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Farmasi at kestanesi neye iyi gelir?
  2. Farmasi at kestanesi tarihi geçer mi?
  3. At kestanesi Balsami nasil kullanilir?
  4. Dr C Tuna At Kestanesi Masaj Jeli 125 ml ne işe yarar?
  5. Kremlerde 12 m ne demek?

Farmasi at kestanesi neye iyi gelir?

Vücudunuzdaki bütün ağrılarda etkilidir. Baş ağrısı, diş, boyun, sırt, bel, diz şişkinliklerinde, kol, bacak ve göğüs ağrılarında etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır. Varis oluşumunu engeller.

Farmasi at kestanesi tarihi geçer mi?

Farmasi At Kestanesi Masaj Jeli ürününü Tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. ... Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen Farmasi At Kestanesi Masaj Jeli ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız! Göz bölgesi, hassas ve genital bölgelere uygulamayınız.

At kestanesi Balsami nasil kullanilir?

At kestanesi balsamı da popülerdir. At kestanesi yağı masaj yağı olarak kullanılabilir. Saçlara, şampuana birkaç damla katıp masaj yaparak uygulanabilir. At kestanesi yağı ve kremi gece yatmadan önce cilde uygulanabilir.

Dr C Tuna At Kestanesi Masaj Jeli 125 ml ne işe yarar?

Yoğunlaştırılmış At Kestanesi Masaj Jeli ile daha etkili yumuşama ve serinleme hissini siz de farkedeceksiniz.Yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Hızlı bir şekilde emilen bu jel, yağlanmaz ve uzun süre ferahlık. hissi verir.

Kremlerde 12 m ne demek?

Bu son kullanma tarihi değildir, üretildiği tarihtir. Aynı tüpün altında da yine 6M, 12M veya 24M ibaresi görürsünüz. Bu M harfi ve yanında yazan sayı, açıldıktan sonra kaç ay kullanabileceğinizi gösterir (M harfi ayı temsil eder). Örneğin bu kutuda 12 ay içindeki tüketilmesi gerektiği belirtiliyor.