Samsun Fener Plajı acik mi?

İçindekiler:

  1. Samsun Fener Plajı acik mi?
  2. Samsun denize girilir mi?
  3. Fener Plajı bayanlara özel mi?
  4. Fenerbahçe Plajına nasıl gidilir?
  5. Plajlar Ne Zaman Açılacak 2021?
  6. Eylülde Samsunda denize girilir mi?
  7. Samsun Fener plajına hangi otobüs gider?
  8. Samsun Fener Plajı hangi durakta?
  9. Samsun otogara hangi Otobüs gider?

Samsun Fener Plajı acik mi?

Fener Plajı, haftanın her günü hizmet vermektedir. Fener Plajı'na giriş ücreti ise 10 TL olarak belirlenmiştir. Samsun şehir merkezinin yaklaşık olarak 15 km uzağında yer alan Kurupelit Halk Plajı'na ulaşım, özel araçlar, taksiler ya da otobüsler ile kolayca gerçekleştirilebilir.

Samsun denize girilir mi?

Türkiye'nin en kalabalık şehirlerinden bir tanesi olan Samsun, Orta Karadeniz Bölgesi'nde yer almaktadır. Samsun'un yüzmeye uygun plajlarının tamamına yakını Atakum'da bulunmaktadır. 20 kilometre ile Karadeniz Bölgesi'nin en uzun sahil şeridine sahip Atakum'da, Mavi Bayraklı birçok plaj bulunmaktadır. ...

Fener Plajı bayanlara özel mi?

Samsun'un ilk mavi bayrak alan plajı olan ve sadece bayanlara hizmet veren Fener Plajı ilk kez görüntülendi. ... 235 metre uzunluğunda, 48 metre genişliğindeki Fener Plajı, temiz ve ince bir kumsala sahip. İlkadım'da, bin 100 kişi kapasiteli komplekste hizmet veren personelin tamamı kadın.

Fenerbahçe Plajına nasıl gidilir?

Samsun şehir merkezinden Atakum'a doğru giderken Baruthane mevkiinde bulunan Fener Plajı'na ulaşmak için otobüs, dolmuş ve tramvay ulaşım seçeneklerini kullanabilirsiniz. Tramvay ile Fener Durağı'nda veya Baruthane Durağı'nda inerek plaja yürüyebilirsiniz. Fener Tramvay Durağı, plaja biraz daha yakın bir mesafededir.

Plajlar Ne Zaman Açılacak 2021?

İstanbulluların denize hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasındaki plajlar, 15 Haziran 2021'den itibaren hizmet vermeye başlıyor.

Eylülde Samsunda denize girilir mi?

Samsunlu biri olarak şunu söyleyebilirim ki , samsunda kilometrelerce uzunluğunda kumsal var ve bu 20-30 kilometrelik alanda tüm Samsunlular ve çevreden insanlar deniz keyfini gayet güzel çıkarıyor, Eğer 21-22 derecenin altında da denize girer üşümem diyorsanız sorun yok ama Samsun ve genelde karadeniz sahilinde deniz ...

Samsun Fener plajına hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Fener Plajı yakınından geçiyor: 12/17, 13, 15/17, 19, E1 EKSPRES.

Samsun Fener Plajı hangi durakta?

Samsun şehir merkezinden Atakum'a doğru giderken Baruthane mevkiinde bulunan Fener Plajı'na ulaşmak için otobüs, dolmuş ve tramvay ulaşım seçeneklerini kullanabilirsiniz. Tramvay ile Fener Durağı'nda veya Baruthane Durağı'nda inerek plaja yürüyebilirsiniz.

Samsun otogara hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Samsun Otogar yakınından geçiyor: 24/A, 24/B, E5 EKSPRES, R6T, T4.