Iğnesiz Mezoterapi nedir?

İçindekiler:

  1. Iğnesiz Mezoterapi nedir?
  2. Iğnesiz mezoterapi kaç seans yapılır?
  3. Mezoterapi hangi hastalıklara iyi gelir?
  4. PRP can acıtır mı?

Iğnesiz Mezoterapi nedir?

İğnesiz Mezoterapi, cildinizin alt katmanlarına ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve enzimleri elektroporasyon teknolojisi ile ulaştırdığımız uygulamadır. Bu işlem kapsamında iğne kullanılmaz.

Iğnesiz mezoterapi kaç seans yapılır?

İğnesiz mezoterapi seanslar halinde düzenlenir. Uygulamayı tercih eden kişilerin öncelikle cilt analizi yapılır. Daha sonra cildin ihtiyacı olan tedavi planı hazırlanır ve yaklaşık 30 dakikalık seanslar düzenlenir. Cilt problemleri doğrultusunda belirlenen seans sayıları genelde 4-6 olarak belirlenmektedir.

Mezoterapi hangi hastalıklara iyi gelir?

Michel Pistor tarafından uygulanan estetik amaçlı tıbbi bir işlemdir. Mezoterapi dünya genelinde cilt yenileme, anti-aging, bölgesel zayıflama, selülit, çatlaklar, lekeler, yara izleri, saç tedavisi, akut ve kronik ağrı, spor yaralanmaları, çeşitli deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

PRP can acıtır mı?

PRP uygulaması maske dışında enjeksiyonla yapılır. Kan alınması esnasında duyulan rahatsızlıktan daha büyük boyutta bir acı hissi beklenmez. PRP ile mezoterapi uygulaması çoğunlukla derinin 1,5 mm altına yapılır, deriye hacim kazandırmak içinse daha derin uygulama yapmak gerekir.