AÇEV Aile çalışmaları nelerdir?

İçindekiler:

  1. AÇEV Aile çalışmaları nelerdir?
  2. AÇEV neyin kısaltması?
  3. Açev Derneğinin amacı nedir?
  4. AÇEV hangi yaş grubu?
  5. Açev ne anlama gelir?
  6. Açev ne kuruluşu?
  7. Açev ne iş yapar?

AÇEV Aile çalışmaları nelerdir?

AÇEV'in amacı, çocuk eğitiminde öncelikli olarak anneleri eğiterek çocuklarını daha iyi bir şekilde yetiştirmelerinin sağlanması, daha sonraları ise, babaların da aile içerisindeki şiddetin azaltılması ve çocuk eğitimine daha aktif olarak katılması için eğitilmesi, rehabilitasyona muhtaç çocuklara eğitim verilerek ...

AÇEV neyin kısaltması?

Anasayfa - AÇEV - Anne Çocuk Eğitim Vakfı

Açev Derneğinin amacı nedir?

Biz AÇEV olarak 28 yıldır, erken yaştaki her çocuğun güvende, sağlıklı, mutlu ve öğreniyor olması için çalışıyoruz. Ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklar, anne babalar ve genç kadınlar için bilimsel temelli eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyoruz.

AÇEV hangi yaş grubu?

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından, 0-6 yaş dönemi, erken çocukluk eğitiminin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek ve Türkiye'deki bütün çocukların okul öncesi eğitim hizmetinden yararlanabilmesini sağlamak amacıyla 2005 yılında “7 Çok Geç” adlı bir kampanya başlatıldı.

Açev ne anlama gelir?

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), 1993 yılında Prof.Dr.Sevda Bekman'ın yaptığı bilimsel bir araştırma projesinin devamlılığını sağlamak amacıyla kurulmuş olan bir vakıftır.

Açev ne kuruluşu?

1993 Anne Çocuk Eğitim Vakfı/Kuruluş tarihi

Açev ne iş yapar?

Her çocuk hayata eşit başlamayı hak eder. Biz AÇEV olarak 28 yıldır, erken yaştaki her çocuğun güvende, sağlıklı, mutlu ve öğreniyor olması için çalışıyoruz. Ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklar, anne babalar ve genç kadınlar için bilimsel temelli eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyoruz.