Sabiha Gökçen Havalimanından Bursaya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen Havalimanından Bursaya nasıl gidilir?
  2. Yeni havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?
  3. Bukart öğrenci ne kadar?
  4. Bursa Metro ücreti ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanından Bursaya nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Bursa arası seyahatte genellikle otobüs tercih ediliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmeti olan Burulaş ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bursa'ya rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. İstanbul Konfor'dan otobüs biletinizi online olarak veya çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz.

Yeni havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?

"İstanbul Havalimanı'ndan Bursa'ya kendi aracımla nasıl giderim?" diye soranlar için yol tarifi şu şekilde: İstanbul Havalimanı'ndan otoyola çıkıp Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Anadolu'ya geçip otoyolu takip ederek yaklaşık 2,5 3 saatlik bir yolculukla Bursa'ya ulaşabilirsiniz.

Bukart öğrenci ne kadar?

Düzenleme ile otobüs uzun hat 4,40 TL, kısa hat ise 3,90 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 15 artışla 230 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu. Bu uygulamadan öğrenciler muaf tutuldu…

Bursa Metro ücreti ne kadar?

Yeni düzenleme ile Metro Tam biniş 2.90 TL, indirimli 2,55 TL oldu. Düzenleme ile otobüs uzun hat 3,80 TL, kısa hat ise 3 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 11 artışla 200 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu.