Özel güvenlik yenileme sınavına girmezsem ne olur?

İçindekiler:

  1. Özel güvenlik yenileme sınavına girmezsem ne olur?
  2. Silahlı özel güvenlik sınav kaç puan almak gerekir?
  3. Silahlı güvenlik yenileme nasıl yapılır?
  4. Yenileme Egitimi Nedir?
  5. Güvenlik sertifikası ne kadar sürede yenilenir?
  6. SPL lisans yenileme nedir?
  7. Silahlı güvenlik sınavları ne zaman 2021?

Özel güvenlik yenileme sınavına girmezsem ne olur?

Sınava girmezseniz kalırsınız. Sınava girmek yeterlidir. Yenileme sınavından 1 puan da alsanız veya silahlı atışlarında hiç vurmasanız da geçiyorsunuz.

Silahlı özel güvenlik sınav kaç puan almak gerekir?

Sınavda başarılı olmak için silah bilgisi dışındaki 100 sorudan en az 60 puan almak zorunludur. Yazılı 25 sorudan ve atıştan alınan puanların toplamının en az 60 olması gereklidir ki ortalama puan 60 ve üstü olsun, aksi halde başarısız olunacaktır.

Silahlı güvenlik yenileme nasıl yapılır?

Güvenlik kimlik kartları yenileme aşamaları kısaca şu şekildedir;
  1. Evraklar tamamlanır.
  2. Kursa kayıt olunur.
  3. Sınava girilir.
  4. Özel güvenlik şube müdürlüğüne başvuru yapılır.
  5. Arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması süreci başlar.
  6. Özel güvenlik şubeye tekrar gidilir ve kimlik yenileme başvurusu yapılır.

Yenileme Egitimi Nedir?

Silahlı Yenileme Eğitimi ; Silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip olan adaylarımızın her 5 yılda bir alması gereken özel güvenlik eğitim türüdür.Eğitim 7-8 gün süresinde tamamlanmakta olup, eğitimin tamamlanmasının ardından, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü denetiminde yapılan 100 soruluk silahsız bölüm, 25 soruluk ...

Güvenlik sertifikası ne kadar sürede yenilenir?

Özel Güvenlik Hizmetlerinde istihdam edilen ve Kimlik Kartını aldığı tarihten itibaren 5 yıllık süresi dolan özel güvenlik personeli 5188 Sayılı Yasa gereğince, SİLAHLI YENİLEME EĞİTİMİ almak zorundadırlar. Silahsız Yenileme Eğitimi 7 gün, Silahlı Yenileme Eğitimi 8 gün sürmektedir.

SPL lisans yenileme nedir?

Sınavlardan daha önce başarılı olunan fakat üzerinden 3 yıl geçen sınav notlarının, ilgili sınav konusuna ait yenileme eğitiminin tamamlanması koşulu ile 3 yıl boyunca tekrar geçerli olmasını sağlayan ve online olarak yapılan eğitim türüdür.

Silahlı güvenlik sınavları ne zaman 2021?

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların yıl içerisinde belirlenen takvim doğrultusunda katılım sağladığı ÖGG sınavı 14 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak. ÖGG sınavı saat 10.00'da başlayacak. Silahsız adayların gireceği sınav saat 12.00'da sona ererken, silahlı adayların sınavı ise 12.30'da bitecek.