En geniş arabalar hangileri?

İçindekiler:

  1. En geniş arabalar hangileri?
  2. Arkası geniş arabalara ne denir?
  3. En büyük bagaj hangi arabada?
  4. En iyi aile otomobili hangisi?
  5. Liftback araç nedir?
  6. Kasalı arabalara ne denir?
  7. Bagajı en geniş SUV hangisi?
  8. Citroen Berlingo kaç kişilik?
  9. Hatchback liftback ne demek?
  10. Fastback araba nedir?
  11. Büyük araçlara ne denir?
  12. MPV 5 kapı ne demek?

En geniş arabalar hangileri?

En büyük bagaj hacmine sahip 10 adet D segment sedan ve liftback
  • 2 / 13. Renault Talisman: 608 litre. ...
  • 3 / 13. Skoda Superb: 595 litre. ...
  • 4 / 13. Volkswagen Passat: 586 litre. ...
  • 5 / 13. Volkswagen Arteon: 563 litre. ...
  • 6 / 13. Toyota Avensis: 509 litre. ...
  • 7 / 13. Opel Insignia: 500 Litre. ...
  • 8 / 13. Infiniti Q50: 500 litre. ...
  • 9 / 13.
Daha fazla öğe...

Arkası geniş arabalara ne denir?

Sedan arabaların daha oturaklı ve güçlü bir imajları vardır. Özellikle prestijli bir imaj sunarlar. Eşya saklama alanları geniştir. Uzun yolculuklarda kalabalıklar için konforlu bir kullanım sunarlar.

En büyük bagaj hangi arabada?

1- RENAULT TALISMAN Renault Talisman dudak uçuklatan bagaj hacmiyle listemizin 1. sırasında! Renault Talisman bagaj hacmi 608 litre! Bu oldukça geniş bagajı ile Talisman, en geniş bagajlı sedan araba ünvanını bileğinin hakkıyla kazanıyor.

En iyi aile otomobili hangisi?

En iyi 8 aile otomobili olarak ön sırada yer alan Peugeot 5008, Ford Grand C-MAX, Toyota Verso, Citroen C4 Grand Piacasso, Ford Grand C-MAX Duratorq, Renault Scenic, Peugeot 3008 ve BMW 3 Serisi modelleri geniş bagaj hacmi, geniş oturma kapasitesi ve güvenlik unsurları ile öne çıkan araçlardır.

Liftback araç nedir?

Liftback yaygın otomobil segmentleri'nden biridir. Görüntüsüne göre hatchback ve station wagon türlerine benzer. Genellikle arka camlarda cam sileceği ile ayırt edilir. Bunlarda arka kapak daha yatay olarak açılıdır.

Kasalı arabalara ne denir?

Bagaj hacmi daha küçük olan kasa tiplerine hatchback deniyor. ... Özellikle şehir hayatında hatchback araçlar oldukça kullanışlı olabiliyor. Ülkemizde sedandan sonra en çok hatchback araba kasaları tercih ediliyor. Hatchback kasaları, station vagon arabaların daha kısa ve kompakt modelleri olarak kabul edebiliriz.

Bagajı en geniş SUV hangisi?

Sınıflara göre baktığımızda SUV için en geniş bagaj hacmine sahip olan aracın, Seat'ın yeni modeli Ateca olduğu görülüyor. 510 litrelik bagaj hacmine sahip olan Ateca'yı 475 litre ile Dacia Duster, 472 litre ile Renault Kadjar, 466 litre Kia Sportage, 445 litre ile Nissan Xtrail izliyor.

Citroen Berlingo kaç kişilik?

Tüm ailenin hobilerine eşlik edecek 7 kişilik Yeni CITROËN Berlingo Multispace'i ve 675 litrelik bagajını keşfedin (arka koltuklar kaldırıldığında 3000 litreye ulaşabiliyor). Ulaşım ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebileceğiniz modüler bir Multispace... Üstelik sürücü ve yolcuların konforundan ve güvenliğinden ödün vermez.

Hatchback liftback ne demek?

Liftback yaygın otomobil segmentleri'nden biridir. Görüntüsüne göre hatchback ve station wagon türlerine benzer. Genellikle arka camlarda cam sileceği ile ayırt edilir. Bunlarda arka kapak daha yatay olarak açılıdır.

Fastback araba nedir?

Fastback aslında yepyeni bir form değil, üç farklı kasa tipinin sentezi. Fastback arabalar sedan çizgilerine sahipler fakat arka kısımlarındaki çıkıntının kısa oluşu sedan otomobillerden farklı görünmelerini sağlıyor. Sportif bir tarzı yansıtsalar da coupe değiller çünkü beş kapılı ve yerden yüksekliği oldukça fazla.

Büyük araçlara ne denir?

Station Wagon, sözlük anlamı ile tavanı aracın arka ucuna kadar uzanan, genellikle 5 kapılı olan ve taşıma kapasitesi diğer binek araçlara göre daha çok olan araçlardır. Genellikle 5 kişilik otuma kapasitesine sahip olan station wagon araçların arka koltukların arasında uzun ve yüksek bir bagaj alanı bulunur.

MPV 5 kapı ne demek?

Avrupa'da çok fazla tercih ediliyor olsa da Türkiye de pek fazla rağbet görmeyen MPV araçlar İngilizce olarak “Multi Purpose Vehicle” olarak biliniyor. Türkçeye çevrilmiş haliyle “çok amaçlı araç” anlamına gelen MPV araçlar tam da isminden anlaşılacağı gibi gerçekten çok amaçlı bir otomobil.